06 / 05 / 2024

KİA BONGO FİYAT LİSTESİ

KİA BONGO FİYAT LİSTESİ

Kia Bongo; yeterli yük kapasitesi, sınıfında lider motor ve fren performansı, aerodinamik tarzı ve sürücüye yönelik ayrıntılara gösterilen özen ile ön plana çıkıyor. Peki, Kia Bongo fiyatları ne kadar? Kia Bango kaç TL? İşte 19 Temmuz 2022 Kia Bongo fiyat listesi...

Kia Bongo fiyatları ne kadar? En ucuz Kia Bongo! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kia Bongo; yeterli yük kapasitesi, aerodinamik tarzı, sınıfında lider motor ve fren performansı ve sürücüye yönelik ayrıntılara gösterilen özen ile pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Peki, Kia Bongo fiyatları ne kadar? En ucuz Kia Bongo! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kia Bongo'da yüzde 1.49 faiz kampanyası başladı! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ticari araç hayranlarının gözdesi Kia Bango'da yüzde 1.49 faiz kampanyası başladı! Hemen siz de bu kampanyadan faydalanın! Peki, Kia Bongo fiyatları ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Emekliye 5 bin TL ikramiye müjdesi! 5 bin TL emekli ikramiyesi hesaplara Aralık ayında mı yatırılacak?

Fiilen çalışmayanların dışındaki emeklilere de 5 bin lira emekli ikramiyesi verilecek. Peki, 5 Bin TL emekli ikramiyesi hesaplara Aralık ayında mı yatırılacak? İşte konuya ilişkin yapılan son açıklamalar...

TMO fındık taban fiyatları: Fındık fiyatları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak 2023?

Fındık fiyatları her sene Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından açıklanıyor. Peki, TMO fındık taban fiyatları: Fındık fiyatları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak 2023?

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

Gram altında yeni rekor! Roket gibi fırladı! Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın fiyatları bir ayın en iyi haftasını kapatmaya hazırlanıyor. Haftanın son gününde gram altında yeni rekor göründü. Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

3600 prim günü ile kısmi emeklilik fırsatı! Kadınlar 50, 51, 52, 53 - Erkekler 56, 57, 58 yaşında emekli olabilecek!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)'nin yasalaşmasıyla yeni emeklilik düzenlemesinde detaylar netleşiyor. 3600 prim günü ile kısmi emeklilik fırsatı! Kadınlar 50, 51, 52, 53 - Erkekler 56, 57, 58 yaşında emekli olabilecek!

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

Hatay'da depremde ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı!

6 Şubat'ta gerçekleşen deprem sonrasında, başta Hatay olmak üzere peş çok şehir etkilendi. Büyük depremin ardından ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı.

İslam Memiş getirisi yüksek olacak yatırım aracını resmen açıkladı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, getirisi yüksel olacak yatırım aracını resmen açıkladı.Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

Altın set takımlarında indirim! Küpe, kolye ve yüzük bir arada! Fırsatı kaçırma! 17 Şubat Sembolgold fiyat listesi

Altın set takımlarında indirim kampanyası başladı. Küpe, kolye ve yüzüğün olduğu bu 3'lü set fiyatı görenleri şaşkına çeviriyor. Fırsatı kaçırma! Sembolgold altın set fiyatı ne kadar? 17 Şubat 2023 Sembolgold fiyat listesi.

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Mazot ve gübre desteği son günlerde milyonlarca çiftçi tarafından sık sık araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Ziraat Bankası'ndan müjde! 21 Aralık'a kadar hemen siz de başvurun!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. Bu fırsattan 21 Aralık'a kadar faydalanabilirsiniz! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte kampanya detayları...

Ev sahipleri bile bilmiyor! Kiralar arttıkça fırsatçılık hat safhaya çıktı!

Kira fiyatları arttıkça yeni fırsatçılık yolları keşfedilmeye başlandı. Sektör temsilcileri bu yöntemlerden ev sahiplerinin de haberinin olmadığını aktardı. İşte detaylar!

KİA BONGO FİYAT LİSTESİ Haberi

KİA BONGO FİYAT LİSTESİ

Kia Bongo; yeterli yük kapasitesi, sınıfında lider motor ve fren performansı, aerodinamik tarzı ve sürücüye yönelik ayrıntılara gösterilen özen ile ön plana çıkıyor. Kia Bango, diğer ticari araçlara oranla; daha geniş, daha uzun, daha hızlı yani kısaca Kia Bongo her yönüyle diğer ticari araçların önüne geçmeyi başarıyor.

Kia Bongo, yuvarlak kenarlı kasa kapaklarına sahip. Köşeli tasarımlara göre daha kolay yükleme ve boşaltma yapılmasına imkan sağlar ayrıca daha dayanıklıdır. Deri koltukları ile konfor sağlayan Kia Bongo, 90 derece ve 180 derece açılabilen arka kasa kapağıyla ilgi odağı oluyor. Bango'nun dış tasarımı tamamen temel ihtiyaçlar baz alınarak tasarlandı! 

Kia Bango'nun torpido Gözü 11,13 litre toplam hacmiyle küçük eşyalar için kolaylık sağlayan depolama çözümleri sunuyor. Kia Bango, Immobilizer anahtara, elektrikli ön camlara ve koltuk...