07 / 05 / 2024

yeni fuarlar

yeni fuarlar

Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat, Türk inşaat ve yapı ürünleri fuarına ev sahipliği yapacak. Türk İnşaat ve yapı ürünleri fuarı 19 ile 21 Haziran günleri arasında düzenlenecek.

Honda’dan göz kamaştıran yeni CB750 Hornet

Honda’nın efsane modellerinden biri olan ve üretimine verilen aranın ardından yeni görünümüyle ürün listesine yeniden katılan CB750 Hornet, Avrupa’nın önemli fuarlarından olan Intermot’ta ilk kez meraklılarına sergilendi.

Erzurum İnşaat Fuarı kentte yeni iş alanları oluşturdu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş.’nin işbirliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum İnşaat, Gayrimenkul ve Kent Fuarları kentte yeni iş alanları oluşturdu.

Konut satışlarına Evim Türkiye dopingi!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın İlki Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlendi. Fuarda yapılan satışlarla konut piyasasının canlandığını belirten yetkililer, yeni fuarlar için gün sayıyor.

Expo Real’e yeni platform!

Avrupa'nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan Expo Real, bu yıl Grand Plaza projesiyle yeni bir iletişim platformu oluşturmaya hazırlanıyor.

Graniser Seramik yeni koleksiyonlarıyla 2015 Cersaie Fuarı'nda!

Graniser Seramik, dünya çapındaki fuarlarının başında gelen Cersaie Fuarı'nda boy göstermeye hazırlanıyor. Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılının yeni koleksiyonlarını da fuar katılımcılarının beğenisine sunacak.

Agora Turizm 2015'te yurtdışı fuarlarına imza atacak!

Alman menşeli Münih Uluslararası Fuarları ve Leipziger Messe şirketlerinin Türkiye temsilciliğini yürüten Agora Turizm, yurtdışı faaliyetlerini artırıyor. Firma 2015'te yurt dışında yeni fuarlara hazırlanıyor..

Antalya Expo Center bu yıl beş yeni fuara ev sahipliği yapacak!

Antalya'yı fuarlar kenti yapmaya çalışan Antalya Expo Center, bu yıl beş yeni fuara başlayacak. Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık yapılacak fuarlar hakkında bilgi verdi.

Agora Turizm yurtdışında yeni fuarlara imza atacak!

Alman menşeli Münih Uluslararası Fuarları ve Leipziger Messe şirketlerinin Türkiye temsilciliğini yürüten Agora Turizm, yurtdışı faaliyetlerini artırıyor.Agora Turizm yurtdışında yeni fuarlara imza atacak.

Bursa’da yeni fuar alanı için tartışma başladı!

MODEF’in fuar alanı yetersiz gelince Bursa’da yeni fuar alanı için tartışma başladı. Mobilyacılar fuar alanının yine İnegöl’de kurulmasını isterken, Bursa kamuoyu ihtisas fuarları için İnegöl dışında geniş bir fuar alanı planlıyor

Nurus yeni ve yenilenen tasarımlarını Orgatec 2014 Fuarı’nda ilk kez tanıttı!

Konforu ergonomi, sağlık ve motivasyon felsefesi ile birleştiren Nurus, yeni ve yenilenen tasarımlarını dünyanın en prestijli uluslararası ofis yönetim ve tasarım fuarlarından biri olan Orgatec 2014’te ilk kez tanıttı.

Tekfen Emlak Geliştirme, yeni proje için Cityscape Global 2014’de ön talep topladı!

Tekfen Emlak Geliştirme, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan ve Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2014’de yeni projesini tanıtırken, bu proje için ön talep toplamaya da başladı...

Arçelik’in yeni hedefi Asya-Pasifik pazarı

Beyaz eşya devi Arçelik, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarlarından olan IFA’da son teknoloji ürünlerini tanıttı. Fuara global markaları Beko ve Grundig ile katılan Arçelik, 173 yeni ürününü sergiliyor.

Projebeyaz Kuveyt ve Dubai’deki gayrimenkul fuarlarına katıldı!

Projebeyaz Kuveyt ve Dubai’deki gayrimenkul fuarlarına katıldı. Geçen hafta Kuveyt ve Dubai’ deki gayrimenkul fuarlarına iki ayrı ekiple katılan Projebeyaz International, fuarlardan yeni bağlantılarla ve ilişkilerini tazelemiş olarak döndü.

yeni fuarlar Haberi

yeni fuarlar


Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat, Türk inşaat ve yapı ürünleri fuarına ev sahipliği yapacak. 19-21 Haziran günleri arasında düzenlenecek "Ashgabad Expo Build-2014" fuarın resmi açılış töreni, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Türkmenistan Bakanlar Kurulu Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı Palvan Taganov tarafından gerçekleştirilecek. Meridyen Uluslararası Fuarcılık Şirketi ile Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası'nın ortaklaşa düzenleyeceği fuarda, 118 Türk ve 36 Türkmen firması ürünlerini sergileyecek. 3 gün sürecek fuarda. Türk şirketleri tarafından üretilen mermer, aydınlatma, elektrik donanımı, ısıtma, yalıtım, çatı sistemleri, havalandırma, alüminyum sanayi, arıtma, pvc, plastik sanayi, mobilya, iç dekorasyon gibi yüzlerce ürün tanıtılacak. 


Türkmenistan'da özellikle son yıllarda düzenli olarak yapılan Türk fuarları, iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin daha da gelişmesine önemli katkı sağlıyor. Türk müteahhitlik firmalarının Orta Asya bölgesinde en...