28 / 07 / 2024

yeni Gayrimenkul değerleme şirketleri

yeni Gayrimenkul değerleme şirketleri

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na İstanbul'dan başvuran Standart Gayrimenkul ve Trabzon'dan başvuran Eksper Gayrimenkul'ün taleplerini inceleyen kurul her iki şirkete de yetki verilmesine karar verdi...

Gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesine 2023 ayarı! Resmen zam geldi, tutarlar yükseldi! Hemen bakın!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından, 2023 yılında uygulanacak gayrimenkul değerleme asgari ücretleri resmen yükseltildi. İşte yeni rakamlar...

Servet GYO gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Servet GYO, mevcut gayrimenkullerin değerleme raporlarının Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne hazırlatılmasına, yeni gayrimenkullerin değerleme raporlarının Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. veya Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne hazırlatılmasına karar verdi. 

Emlak Konut Nevşehir Yeni Mahalle değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Nevşehir Yeni Mahalle değerleme raporunu yayınladı.

Akmerkez GYO gayrimenkul değerleme şirketini değiştirdi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Gayrimenkul Değerleme şirketi değişikliği için SPK'ya başvurduğunu yayınladı. İşte Akmerkez GYO'nun çalışacağı yeni gayrimenkul değerleme şirketi...

TSKB Gayrimenkul Değerleme'de iki yeni atama!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş’de iki ayrı atama gerçekleşti. Ozan Kolcuoğlu; Genel Müdür Yardımcısı olarak atanırken; Şubeler Özel Projeler Departmanından Sorumlu Koordinatör Bilge Beller Özçam da Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

TDUB, gayrimenkul değerleme standartlarını belirliyor!

Gayrimenkul değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu olan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) yetkilileri, yapılan yeni düzenleme ile değerleme şirketlerinin bankalar için üreteceği raporların standart hale getirecek.

Vizyon Gayrimenkul Değerleme A. Ş.'nin yeni şubesi Sakarya'da!

2002’den beri sektörde Gayrimenkul Değerleme - Makine ve gemi değerlemesi konusunda hizmet veren Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A. Ş, yeni şubesini Sakarya'da açtı.

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Lokman Çuvanlıoğlu Şube Müdürlüğü'nde 350 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi'nde kuruldu.

Çizgi Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Çizgi Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Gaffar Yıldırımer Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Kartal, Doğanlı Yeni Mahallesi, Pegagaz Sokak'ta kuruldu.

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ramazan İşleker Şube Mdürülüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Akyapı Sitesi, C2 Blok'ta kuruldu.

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Harun Ümit Yaşar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi; Ali Kızıltan Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım 2014 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Eva Gayrimenkul Değerleme'ye European Property Awards'tan ödül!

Eva Gayrimenkul Değerleme European Property Awards’da “Danışmanlık” kategorisinde bu sene de Türkiye’nin en iyi firması seçilerek ödül almaya hak kazandı. Eva Gayrimenkul Değerleme Direktörlerinden Özdil Şahin konu ile ilgili açıklama yaptı.

yeni Gayrimenkul değerleme şirketleri Haberi

yeni Gayrimenkul değerleme şirketleri

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na İstanbul'dan başvuran Standart Gayrimenkul ve Trabzon'dan başvuran Eksper Gayrimenkul'ün taleplerini inceleyen kurul her iki şirkete de yetki verilmesine karar verdi. Yetkilerin verilmesinin ardından her türlü gayrimenkul değerlemesinde iki firma da faaliyet verebilecek. 



Bugün...