05 / 05 / 2024

Yeni Gemlik toplu konutlar

Yeni Gemlik toplu konutlar

Gemlik Belediyesi, deprem riski altındaki bölgeyi Cihatlı bölgesine taşıyarak, güvenli yaşam hedefliyor. Bu doğrultuda hazırlanan ve 970 konuttan oluşan toplu konutların ilk etabının temeli önümüzdeki günlerde atılacak.

Toplu taşımada yeni sistem devreye alınıyor! Artık başkasının kartını kullanamayacaksınız!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, başkentte toplu taşımada başkasının kartını kullanan vatandaşlara yönelik yeni sistemin devreye alınacağını duyurdu.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Bir ilde daha toplu taşımaya zam geldi! İşte yeni fiyat tarifesi

Akaryakıt fiyatlarındaki zamlar toplu taşımaya yansımaya devam ediyor. Son olarak bir ilde daha toplu taşıma zamlandı. İşte detaylar ve yeni fiyat tarifesi...

65 yaş üzeri toplu ulaşımda yeni formül: 65 ila 75 yaşındakiler indirimli, 75 yaş üzeri ücretsiz!

Akaryakıt fiyatlarının artmasından sonra 65 yaş üzeri toplu taşımanın ücretsiz kullanılması tartışmalara neden oldu. Özel Halk Otobüsleri 15 Ekim itibariyle bu uygulamayı sonlandıracağını açıklamasının ardından 65 yaş üzeri ulaşımda yeni formül ortaya atıldı.

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Son dakika: İzmir'de toplu taşımaya yüzde 48 zam! İşte yeni tarife...

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam geldiği bildirildi. Peki, İzmir'de toplu taşıma ücretleri 2023 ne kadar oldu? İşte yeni tarife...

Öğrencilere yeni yıl müjdesi! Ekim, kasım aralık ödemeleri toplu şekilde peş peşe hesaplara aktarılacak! O tarihte ...

Üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen burs ve kredi ödemelerinde detayları açıklandı. Yeni yılda öğrencilerin hesaplarına ödemeler toplu olarak yatırılacak. Peki 2022 KYK burs ödemeleri hesaplara yattı mı?

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! Gemlik'e tam 509 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Bursa projesinde ilköğretim okulu ve cami de yer alacak.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Gemlik'e 509 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ'nin Gemlik projesinin ihalesi 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Gemlik projesi için düğmeye bastı! 509 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirecek. Projede 509 konut yer alacak.

İzmir'de toplu ulaşıma zam! İşte yeni tarife!

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam yapıldığı açıklandı. 20 Mart Pazar gününden itibaren geçerli sayılacak yeni fiyat tarifesine göre 4.7 lira olan tam biniş ücreti, 6.5 liraya yükseltildi.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 509 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Yeni Gemlik toplu konutlar Haberi

Yeni Gemlik toplu konutlar

Gemlik Belediyesi, deprem riski altındaki bölgeyi Cihatlı bölgesine taşıyarak, güvenli yaşam hedefliyor. Bu doğrultuda hazırlanan ve 970 konuttan oluşan toplu konutların ilk etabının temeli önümüzdeki günlerde atılacak. Gemlik Belediye Başkam Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi'nde anahtar teslimi şeklinde etaplar halinde yapılacak toplu konutlarda temel atma aşamasına geldiklerini söyledi. İlk etabın inşasına yakında başlayacaklarını açıklayan Yılmaz, "Dört yıldır yapılan çalışmalar sonucu 153 bin metrekarelik araziyi toplu konut alanına kazandırdık. İlk etapta 152 konut yapacağız. Yeni alanda etap etap toplamda 970 konut inşa edeceğiz. Altışar katlı, kaloriferli, ayrık nizam, asansörlü ve otoparklı projelendirilen Yeni Gemlik Toplu Konutları, deniz manzaralı, ticaret ve sosyal donatı alanlarıyla çevrili olacak" dedi. 


Proje kapsamında yakın bir tarihte temel atma hedeflerinin bulunduğunu açıklayan Refik Yılmaz, ikinci etap projelendirme çalışmalarının...