05 / 05 / 2024

Yeni Güven İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Yeni Güven İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Yeni Güven İnşaat ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi, 20 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Sedat Alagöz tarafından açıldı.

Yeni Güven İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yeni Güven İnşaat ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, 20 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Sedat Alagöz tarafından açıldı...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zengin tarafından kuruldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Özcan tarafından kuruldu.

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gök tarafından kuruldu.

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Tarık Taşova tarafından kuruldu.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Cml Güven İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cml Güven İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Bozkurt tarafından kuruldu.

Özgüven İnşaat Orya Asya'da 1500 konut inşa edecek! 

Pandemide yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Özgüven İnşaat Orta Asya'da 1500 konutluk yeni proje için çalışmalara başlıyor. 

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Yeni Güven İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

Yeni Güven İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi

20 bin TL sermaye ile açılan şubenin faaliyet alanları arasında,İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak...ve 28.5.2012 tarihli tescile ait tadil metninde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şube Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Tavuz Selim Bulvarı Perla Vista Rezidans A Blok Kat:3 NO:14 adresinde faaliyete geçirildi. 20 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen şube, Sedat Alagöz tarafından...