15 / 05 / 2024

yeni havalimanı projeleri 2015

yeni havalimanı projeleri 2015

DHMİ Genel Müdürü Yıldırım, 5 yeni havalimanı planlandığını belirterek, "Hizmete girmesiyle her 100 kilometrede bir havalimanı hedefine ulaşılacak" dedi..

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına son 48 saat!

Türkiye Cumhuriyeti'nin mega projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı 3 gün sonra açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

Yeni havalimanına yakın 12 konut projesi!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak yeni havalimanında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma tarihi belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanının 29 Ekim’de törenle açılışının yapılmasının ardından, Big Bang usulü ile taşınma 30-31 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak...

Gayrettepe-İstanbul Yeni havalimanı Metrosu'nda rekor kırıldı!

Ulaşımda vatandaşlara konfor ve rahatlık getirecek projeler arasında gösterilen Gayrettepe - Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda yapılan çalışmalarla tüm zamanların en iyi rekoru kırıldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı metrosunda son durum!

İstanbul Yeni Havalimanı metro yapım hattında tüm zamanların ilerleme rekoru kırıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım başladı!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına son 28 gün kaldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda eğitimler devam ediyor!

29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda DHMİ hava seyrüsefer hizmetleri, işletme, inşaat, bilgi teknolojileri ve elektronik altyapının tamamlanması kapsamında eğitimlere devam ediliyor.

İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili iddialara İGA'dan yalanlama!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu,  İstanbul Yeni Havalimanıyla ilgili iddialara cevap verdi...

Yeni Havalimanı’na akıllı güvenlik sistemi!

29 Ekim'de açılacak Yeni Havalimanı’nda entegre güvenlik sistemi kuruluyor. Projede kullanılacak sistem, Türkiye'de bir ilk olacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda yolcu provası yapıldı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda (İYH) son 32 gün kaldı. 2014'te temeli atılan Türkiye'nin gurur projelerinden İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de açılıyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? 

İstanbul Yeni Havalimanı ulaşım ihalesini İBB'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı. İhale sonucu ile birlikte ulaşım ücretleri de açıkladı. Peki İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? İşte ilçe ilçe ulaşım fiyatları...

yeni havalimanı projeleri 2015 Haberi

yeni havalimanı projeleri 2015

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, yaptığı açıklamada, Türkiye'de mevcut havalimanı sayısının 53 olduğunu, Ordu-Giresun ve Hakkari Yüksekova havalimanlarının hizmete girmesiyle bu sayının 55'e yükseleceğini bildirdi.


Halkın havayolunu sevdiğine dikkati çeken Yıldırım, ülkenin her bölgesinden havalimanı talebi geldiğini kaydetti. Mevcut havalimanları yönetiminden ise geliştirme yönünde talep aldıklarını ifade eden Yıldırım, "Elimizden geldiği kadar bunlara cevap vermeye çalışıyoruz. Çünkü bütün havalimanları para kazanmıyor. Biz onu öncelemiyoruz, önceliğimiz vatandaşımızın konforlu, güvenli ve hızlı bir şekilde ulaşım imkanına kavuşması" diye konuştu. 


Genel Müdür Yıldırım, yeni havalimanı projelerinin bulunduğunu; Antalya'nın batısı Demre, Kaş ve Finike bölgesine havalimanı yapımı için çalışmaların başladığını söyledi.


Rize-Artvin arasına yapılması planlananın, Türkiye'nin deniz üzerine yapılacak ikinci havalimanı olacağını belirten Yıldırım, "Karaman, Yozgat ve Edirne'ye de havalimanı yapılması...