15 / 05 / 2024

yeni inci fabrika

yeni inci fabrika

Erkeklere yönelik iç giyim markası Kıtaro ve bayanlar için ise Maddam markalarını bünyesini ekleyen Yeni İnci, kurduğu iki yeni fabrikasıyla'da yıllık üretimini iki katına çıkartacak..

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Burdur’a yeni fabrika müjdesi!

Gürallar A.Ş Burdur'a yeni bir fabrika kurmayı planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve beraberindeki heyet, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti.

Van'da 50 yeni fabrika kurulacak!

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında Van'da 50 yeni fabrika kurulacak. 

Konya OSB'de 5 yılda 109 fabrika açıldı!

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, "Tahsise açtığımız organize sanayi bölgesindeki 4'üncü ve 5'inci kısım genişleme alanında, son 5 yılda 109 yeni fabrika üretime geçti'' diye konuştu.

Ankara OSB'de 300 yeni fabrika kurulacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara Organize Sanayi Bölgesi’nin büyütüleceğini ifade etti. Bakan Varank “Bu alanda 300 yeni fabrika kurulacak. Bu 50 bin kişilik ilave istihdam demek’’ diye konuştu.

Systemair HSK’dan 15 milyon euro yatırımla yeni fabrika!

Systemair HSK, 15 milyon euro yatırımla yeni fabrikasını açtı. Fabrika, yüzde 30 Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası fonu, yüzde 70 de öz sermayeyle hayata geçirildi. 

Suriyeli iş adamları Türkiye'de fabrika açıyor!

Suriyeli iş insanı Ahmet Elaci, Hatay'ın Yayladağı ilçesine 3,5 milyon liralık yatırımla yeni bir fabrika açtı. Elaci, Türkiye'deki yatırımlarına devam edeceklerini söyledi. 

Kale'den 30 milyon TL'lik yeni fabrika yatırımı!

Kale Grubu sektörde 60 yıl faaliyet göstermesini yeni fabrika ile kutladı. Firma, toplam 30 milyon liralık yatırıma sahip yeni fabrikasının temelini attı.

Hotelya, fabrika yatırımı için yer arıyor!

Otel mobilyaları üretimi konusunda uzmanlaşan Hotelya by Kolsan, yeni bir fabrika açmaya hazırlanıyor. Firma, fabrika için yer arayışına başaldı.

Vestel'den Manisa'ya 70 milyon euroluk fabrika!

Vestel, Vestel City içerisinde 70 milyon euroluk yeni bir fabrika yatırımı yapıyor. Manisa'da inşa edilecek fabrikanın 2018 yılının ortalarında tamamlanması planlanıyor.

CMS Jant 310 milyon TL'ye fabrika inşa edecek!

CMS Jant yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Şirket, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni bir fabrika inşa edecek.

ÇAYKUR 400 ton kapasiteli yeni fabrika kurdu!

ÇAYKUR, Pazar ilçesinde yeni fabrika kurdu. ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, 400 ton kapasiteli fabrikanın inşaatını gezdi.

Türkiye'nin en büyük dövme fabrikası Sivas'ta kurulacak!

İş adamı Bilgehan Öztüre, Başlatılan istihdam seferberliğininin ardından Sivas´a yeni bir fabrika kazandıracaklarını söyledi. Bu fabrikanın Türkiye´nin en büyük dövme fabrikası olacağını belirtti.

yeni inci fabrika Haberi

yeni inci fabrika

Erkeklere yönelik iç giyim markası Kıtaro ve bayanlar için Maddam markalarını bünyesini ekleyen Yeni İnci, kurduğu iki yeni fabrikasıyla'da yıllık üretimini iki katına çıkartacak. Çok uzun yıllardır iç giyim sektöründe olduklarını belirten Yeni İnci'nin genç patronlarından Furkan Atakan, bu iki yeni marka ile yurt dışına yaptıkları yüzde 30'luk ihracatlarını yüzde 50'lere çıkartmak hedefinde olduklarını söyledi. 


Erkek iç giyim sektörüne Kıtaro markasıyla giriş yaptıklarını belirten Atakan, bayan iç giyimindeki başarılarını erkek iç giyim sektöründe de yakalamak hedefinde olduklarını belirtti. Türkiye'de kadınlar kadar erkeklerinde iç giyim alışverişi yapmayı sevdiklerini söyleyen Atakan, kalite ve tasarımlara en az kadınlar kadar ilgililer dedi. Yurt içinde 3000 noktaya ürün vererek ulaştıklarını belirten Atakan yeni yılda hedefimiz bu noktaları daha fazla arttırıp yurt dışına da daha fazla...