01 / 05 / 2024

Yeni İnci 2 yeni fabrika kurdu!

Yeni İnci 2 yeni fabrika kurdu!

Erkeklere yönelik iç giyim markası Kıtaro ve bayanlar için ise Maddam markalarını bünyesini ekleyen Yeni İnci, kurduğu iki yeni fabrikasıyla'da yıllık üretimini iki katına çıkartacak..



Erkeklere yönelik iç giyim markası Kıtaro ve bayanlar için Maddam markalarını bünyesini ekleyen Yeni İnci, kurduğu iki yeni fabrikasıyla'da yıllık üretimini iki katına çıkartacak. Çok uzun yıllardır iç giyim sektöründe olduklarını belirten Yeni İnci'nin genç patronlarından Furkan Atakan, bu iki yeni marka ile yurt dışına yaptıkları yüzde 30'luk ihracatlarını yüzde 50'lere çıkartmak hedefinde olduklarını söyledi. 


Erkek iç giyim sektörüne Kıtaro markasıyla giriş yaptıklarını belirten Atakan, bayan iç giyimindeki başarılarını erkek iç giyim sektöründe de yakalamak hedefinde olduklarını belirtti. Türkiye'de kadınlar kadar erkeklerinde iç giyim alışverişi yapmayı sevdiklerini söyleyen Atakan, kalite ve tasarımlara en az kadınlar kadar ilgililer dedi. Yurt içinde 3000 noktaya ürün vererek ulaştıklarını belirten Atakan yeni yılda hedefimiz bu noktaları daha fazla arttırıp yurt dışına da daha fazla satış yapmak dedi. 


Sabah Gazetesi


Geri Dön