15 / 05 / 2024

yeni inci yen

yeni inci yen

Erkeklere yönelik iç giyim markası Kıtaro ve bayanlar için ise Maddam markalarını bünyesini ekleyen Yeni İnci, kurduğu iki yeni fabrikasıyla'da yıllık üretimini iki katına çıkartacak..

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Yeni nesil Fiat Doblo Türkiye'de satışa çıktı: İşte lansmana özel Fiat Doblo fiyatları

Merakla beklenen beşinci nesil Fiat Doblo, Türkiye'de satışa sunuldu. Yeni nesil Fiat Doblo lansmana özel uygun fiyatlarıyla dikkat çekti. İşte beşinci nesil Fiat Doblo özellikleri ve lansman özel fiyatı...

Yeni konut finansmanı yürürlüğe girdi! 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut müjdesi!

Merakla beklenen yeni konut finansmanı programı, yürürlüğe girdi. Buna göre yüzde 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut almak mümkün olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karar kapsamında İstanbul 1’inci; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2’nci bölge diğer iller de 3’üncü bölge şeklinde belirlen

Yeni Evim kampanyasında 85'inci taksit detayı! Geri ödeme zamanı belli oldu! Ev alacaklar detaylara bakın!

Yeni Konut Finansman Programı ile ilgili kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Ev alacaklar detaylara bakın!

Starbucks’tan tüm kahve ürünlerine zam! İşte yeni fiyatlar!

Günlerdir ürünlerine zam yaptığı söylenen dünyanın en tanınan kahve markası ABD'li Starbuck, sonunda yapılan zammı duyurdu, yapılan açıklama sonrası Starbucks'ın yen fiyatları da belirlendi. İşte yeni fiyatlar...

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

32 yıl aradan sonra zirve geldi! 1990 yılından sonra bir ilk yaşanıyor! Dolar yen karşısında şaha kalktı

32 yıl aradan sonra, Japon yeni, dolar karşısında hızla değer kaybetmeye başladı. Dolar/yen paritesi 150 psikolojik sınırını aşarak 150,1 ile Ağustos 1990'dan bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Dolar piyasaları sallamaya devam ediyor! Sterlin ve yen tekrar dip seviyelerde

Yen-dolar paritesi, Ağustos 1998 yılından bu yana ilk kez 146'nın altına düştü. Sterlin ise yeni tahvil alımlarının ardından düşüş eğilimine devam etti.

İngiltere açıkladı! Yeni vize ile çalışma izni ve oturma hakkı almak kolaylaşıyor..

İngiltere hükümeti geçtiğimiz günlerde hızla büyüyen şirketlere istihdam sağlamak için yeni bir vize türü açıkladı. Artık çok daha kolay İngiltere vizesi sahibi olabileceksiniz. Yeni vize size 2 yıl süreyle oturum izni veriyor.

Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına devam eden Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı...

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

Yeni Doğankent projesi hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Doğankent Belediyesi'nde esnafla bir araya geldi. Kurum, "Biz yol güzergahı üzerinde 'yeni Doğankent' diyeceğimiz bir proje gerçekleştirmek istiyoruz. 15 gün sonra ihalesini yapacağız ve 2021 yılı ortalarında en geç 8'inci ayda bitirmek suretiyle inşaatlarımız

yeni inci yen Haberi

yeni inci yen

Erkeklere yönelik iç giyim markası Kıtaro ve bayanlar için Maddam markalarını bünyesini ekleyen Yeni İnci, kurduğu iki yeni fabrikasıyla'da yıllık üretimini iki katına çıkartacak. Çok uzun yıllardır iç giyim sektöründe olduklarını belirten Yeni İnci'nin genç patronlarından Furkan Atakan, bu iki yeni marka ile yurt dışına yaptıkları yüzde 30'luk ihracatlarını yüzde 50'lere çıkartmak hedefinde olduklarını söyledi. 


Erkek iç giyim sektörüne Kıtaro markasıyla giriş yaptıklarını belirten Atakan, bayan iç giyimindeki başarılarını erkek iç giyim sektöründe de yakalamak hedefinde olduklarını belirtti. Türkiye'de kadınlar kadar erkeklerinde iç giyim alışverişi yapmayı sevdiklerini söyleyen Atakan, kalite ve tasarımlara en az kadınlar kadar ilgililer dedi. Yurt içinde 3000 noktaya ürün vererek ulaştıklarını belirten Atakan yeni yılda hedefimiz bu noktaları daha fazla arttırıp yurt dışına da daha fazla...