29 / 04 / 2024

Starbucks’tan tüm kahve ürünlerine zam! İşte yeni fiyatlar!

Starbucks’tan tüm kahve ürünlerine zam! İşte yeni fiyatlar!

Günlerdir ürünlerine zam yaptığı söylenen dünyanın en tanınan kahve markası ABD'li Starbuck, sonunda yapılan zammı duyurdu, yapılan açıklama sonrası Starbucks'ın yen fiyatları da belirlendi. İşte yeni fiyatlar...



Dünya genelinde en fazla mağazaya sahip ve en çok tanınan kahve zincirlerinden Starbucks'ın, bugün itibarıyla ürünlerine zam yaptığını doğruladığı bildirildi.

sozcu.com.tr’nin sorularını yanıtlayan Starbucks yetkilileri, ürünlerine yaklaşık yüzde 30 oranında zam yaptığını bildirdi.

Sonunda günlük yaşantımızın vazgeçilmesi kahveye de zam geldi ve dünyanın en büyük kahve zincirlerinden Starbucks, kahve fiyatlarına bugün itibarıyla zam yaptı.

Türkiye genelinde hizmet veren dünyanın en büyük kahve zincirlerinden biri olan Starbucks, yeni yılın ilk zammını gerçekleştirdi. Yapılan zamların ardından Starbucks’ın yeni fiyatları ortaya çıktı.

Starbucks’tan tüm kahve ürünlerine zam! İşte yeni fiyatlar!

STARBUCKS ZAMMI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Starbucks tarafından yapılan zam sosyal medyada gündem olurken, sozcu.com.tr'ye bin sorularını yanıtlayan bir şirket yetkilisi söz konusu zammı doğruladı.

Habere göre yapılan zamla birlikte Starbucks ürünleri yüzde 30 oranında zamlanmış oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön