16 / 05 / 2024

Starbucks’tan tüm kahve ürünlerine zam! İşte yeni fiyatlar!

Starbucks’tan tüm kahve ürünlerine zam! İşte yeni fiyatlar!

Günlerdir ürünlerine zam yaptığı söylenen dünyanın en tanınan kahve markası ABD'li Starbuck, sonunda yapılan zammı duyurdu, yapılan açıklama sonrası Starbucks'ın yen fiyatları da belirlendi. İşte yeni fiyatlar...



Enflasyonun tetiklediği zam furyasına Starbucks da katıldı.

 

Enflasyonun tetiklediği artan maliyetler nedeniyle zammı daha sık yapmaya başlayan Starbucks, yeni yılın ilk haftasında zamlı fiyatlarından hizmet vermeye başladı. Zam sonrasında filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi çok sevilen kahvelerin fiyatlarını artırdığı görülen Starbucks’ta bugün itibariyle ürünlerin güncel fiyatlar da netleşmiş oldu.

Starbucks’tan tüm kahve ürünlerine zam! İşte yeni fiyatlar!

FİYATLAR NE KADAR OLDU?

Starbucks’un doğruladığı iddia edilen bu zamla birlikte küçük boy filtre kahve fiyatı 32 TL’ye çıkarken, orta boy filtre kahve fiyatı 36 liraya, büyük boy ise 41 liraya yükseldi.

Bunun dışında Starbucks’ın sevilen ürünlerinden küçük boy Mocha fiyatları 53 liraya, büyük boy Mocha fiyatları ise 67 liraya çıkmış oldu.

Zincirin bir diğer ürünü Hot Chocolate ürününün küçük boyu ise 48 liraya çıkarken, büyük boyu ise 60 liraya yükselmiş oldu.

Bu zammın ardından Starbucks’ın yeni fiyat listesi şöyle oldu:

Starbucks Venti Iced Cappuccino fiyatı: 50,00 TL, Starbucks Americano tall kahve 35,00 TL, Starbucks tall Caffe Latte: 39,00 TL, Starbucks grande Caffe Latte 45,00 TL, Starbucks venti Caffe Latte 50,00 TL, Starbucks Signature Hot Chocolate tall 48,00 TL, Starbucks Signature Hot Chocolate grande 54,00 TL, Starbucks Signature Hot Chocolate venti 60,00 TL, Starbucks Caffe Mocha tall 53,00 TL, Starbucks Caffe Mocha grande 61,00 TL, Starbucks Caffe Mocha venti 67,00 TL, Flat White 40,00 TL, Ristretto Bianco 40,00 TL, Espresso duble 31,00 TL, Espresso tek 25,00 TL, Espresso duble 31,00 TL


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön