16 / 06 / 2024

yeni iphone se fiyatları

yeni iphone se fiyatları

Beklenen oldu Apple dün akşam düzenlediği etkinlikte yeni iPhone SE'yi tanıttı. İşte yeni iPhone SE özellikleri ve fiyatları...

Seçimler tamam, şimdi yeni vergi ve zamlar kapıda: Gayrimenkule de yeni vergi gelebilir!

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından başta KDV ve ÖTV olmak üzere yeni vergi artışları yapılması bekleniyor. Ayrıca, gayrimenkule de yeni vergi gelebileceği konuşuluyor. İşte ayrıntılar...

Apple ürünlerine yeni zam; en pahalı iPhone 100 bin TL’ye dayandı!

Apple Türkiye'deki ürünlerine zam yaptı. Yeni zam ile birlikte artık en pahalı iPhone 90 bin TL'den 99 bin 999 TL'ye kadar çıktı.

Sahte hesaplara son! X’te aylık 150 TL'ye kimlik tabanlı doğrulama dönemi başladı

Eski adıyla Twitter olan X, doğrulama hizmetlerine yeni bir seçenek daha ilave ediyor. Bir süredir geleceği söylenen kimlik kartı tabanlı doğrulama seçeneği X’te aktif hale gelmiş halde. İşte detaylar...

Zam bekleniyordu; iPhone'lara yaklaşık 4 bin liralık indirim geldi! İşte yeni fiyat listesi

Türkiye özelinde hep zam haberleriyle gündeme gelen Apple bu sefer eski modellerine indirim yaptı. Ancak faklı oranlarda yapılan indirimle tüm ürünlerde geçerli olmadı. İşte iPhone yeni indirimli fiyat listesi...

Beklenen oldu! iPhone 15 Plus görücüye çıktı: İşte özellikleri ve açıklanan fiyatı

Apple, uzun bir bekleyişin ardından Wonderlust etkinliğinde yeni iPhone 15 serisini tanıttı. Serinin ortanca modeli olarak öne çıkan iPhone 15 Plus, bir dizi yenilik ve geliştirme ile kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Gözler teknoloji devinde! Apple iPhone 15 Pro Max tanıtımı öncesi ürünlere zam mı geliyor?

Teknoloji devi Apple, bu akşam yeni iPhone 15 serisini tanıtacağı Wonderlust etkinliğinden önce ani bir kararla web mağazalarını geçici olarak hizmete kapattı. Peki, Apple iPhone 15 Pro Max öncesi zam mı geliyor?

A101 yeni bomba ürününü açıkladı: A101'e 256 GB iPhone 14 Pro geliyor! Online alışverişe özel aldın aldın kampanyası!

Her hafta tüketicisini getirdiği ürünlerle heyecanlandıran A101 yeni kataloğunu yayımladı. 7 Eylül 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğunda yer alan ürünlerden en dikkat çekicisi ise 256 GB iPhone 14 Pro oldu.

Peugeot 2008, üç motor seçeneğiyle satışa çıktı! Yeni Peugeot 2008 ne kadar?

Peugeot 2008, yenilenmesinin ardından eylül ayından itibaren 3 farklı motor seçeneğiyle Türkiye yollarıyla çıkıyor. Peki, Yeni Peugeot 2008 ne kadar? İşte güncel fiyat bilgisi...

iPhone 15 modellerinin yeni görselleri sızdırıldı

Yeni ortaya çıkan sızıntılar iPhone 15 modellerinin USB-C bağlantısı hakkında daha fazla detayı ortaya döktü. İşte ayrıntılar...

iPhone 15 serisinin devlet sırrı gibi saklanan özellikleri gün yüzüne çıktı! Bakın yeni iPhone nasıl görünüyor!

Heyecan verici sızıntı: Apple hayranlarının ve teknoloji meraklılarının merakla beklediği iPhone 15 serisine dair yeni ayrıntıları ortaya çıkardı. İddialara göre, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ultra ince çerçeveler ve kavisli ön camlarla donatılmış büyüleyici bir tasarıma sahip olacak.

BiTaksi’den yeni hizmet: İstanbul’da 'Büyük Taksi' dönemi başladı!

BiTaksi kalabalık aileler için 8 kişilik ‘Büyük Taksi’ hizmetini başlattı. Yeni araçların engelli bireylerin ihtiyaçlarının da göz önünde bulundurularak tasarlandığı belirtilirken, yeni taksi seçeneği ile arkadaş grupları ve kalabalık ailelere rahat yolculuk yapma imkanı sunulduğu kaydedildi.

Beko'dan yeni kampanya! Seçili ürünlerde kahve makinesi fırsatını kaçırmayın! 3 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko'dan haziran ayına özel bin 600 TL'lik kahve makinesi hediye fırsatı. Beko, beyaz eşya, üçlü ankastre set veya televizyon alışverişinde Mini Keyf Türk Kahvesi Makinesi hediye ediyor. Peki, Beko'da beyaz eşya fiyatları ne kadar?

iPhone 15 Pro'da Bulunması Beklenen 10 Yeni Özellik!

Önümüzdeki eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 15 Pro modellerinde sunulacağı söylenen yeni özellikleri bir araya getirdik.

yeni iphone se fiyatları Haberi

yeni iphone se fiyatları

Apple dün akşam düzenlediği etkinlikte beklenen hamleyi yaptı. Apple tarafından "Peek Performance" sloganıyla dün akşam saat 21.00'da düzenlenen etkinlikte yeni iPhone SE tanıtıldı.

Uygun fiyatlı iPhone olarak bilinen iPhone SE dün akşam tanıtıldı. Pek çok kişi tarafından tasarımı ve fiyatı merak konusu oldu.

İşlevsel olarak da geliştirilen iPhone SE eski nesili gerisinde bırakarak tüm dikkatlari kendine çekiyor.

iPhone SE 3. Nesil henüz satışa sunulmamış olsa da fiyatları belli oldu. Yeni iPhone SE 18 Martta ön siparişe sunulacak. Satış tarihi ise 25 Mart olacak.

Peki Yeni iPhone SE'nin fiyatı ne kadar olacak ve özellikleri neler?

Yeni iPhone SE Özellikleri neler?

iPhone SE tıpkı iPhone 13 gibi Apple A15 Bionic işlemci kullanıyor. Apple A15 Bionic işlemci sayesinde kullanıcılar tarafından yapılan her şey daha iyiye gidiyor...