02 / 05 / 2024

yeni istanbul video

yeni istanbul video

Eski İstanbul'un sıkıntılarını azaltmak amacıyla Karadeniz'de İstanbul Boğazı'nın kıyısında 74 kilometre alanda kurulacak olan Yeni İstanbul projesinin tanıtım filmi hazırlandı...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Dolar için son dakika tahmini yapan Selçuk Geçer o rakamı açıkladı! Duyanlar inanamadı! Hemen bu flaş rakama bakın!

Resmi YouTube kanalı üzerinden sık sık çektiği videolar ile piyasalara ilişkin bilgilendirmeler yapan Ekonomist Selçuk Geçer, geçtiğimiz gün yeni bir video daha çekerek çarpıcı tahminler yaptı. Dolar için son dakika tahmini yapan Selçuk Geçer o rakamı da açıkladı. İşte detaylar...

"Dolarda 19 Liraya Hazır Olun!’’ Piyasa uzmanı Selçuk Geçer uyardı..

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer sık sık altın ve dolar kuruna ait görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Kendi YouTube kanalından videolar yayınlayarak piyasaya ait yorumlarda bulunan Geçer, dolar kuruna ait yeni bir video paylaştı.

Özgür Demirtaş açıkladı: Ekmek 10 lira olacak!

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, 1.26 milyon takipçisinin bulunduğu Youtube kanalından yeni bir video yayınladı.

Ekonomist Selçuk Geçer'den tarihi altın ve dolar uyarısı!

YouTutube kanalından yeni bir video yayınlayan ekonomist Selçuk Geçer, altın ve dolar yatırımı yapacaklara çok önemli uyarılarda bulundu.

Kovid-19'la sosyal mesafeli ofisler ön plana çıktı!

Koronavirüs salgını sırasında pek çok ülkede tek haneli olan evden çalışma oranları bir anda çift hanelere ulaştı, şirketler de evden çalışmayı kolaylaştıracak yeni ekipmanlar, video konferans gibi teknolojik alt yapılara yatırımlarını hızlandırdı.

Arnavutköy metro ve mega projelerle yeni İstanbul olacak!

İBB Başkanı Uysal, ilçenin ulaşım sorununun 3 ayrı metro hattı ve yeni otobüslerle çözüleceğini söyledi...

İşte yeni İstanbul Modern!

Renzo Piano tarafından tasarlanacağı konuşulan yeni İstanbul Modern projesiyle ilgili görseller Instagram’da yayımlandı..

Yeni İstanbul Emlak Organizasyon Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni İstanbul Emlak Organizasyon Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 80 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Yavaş tarafından kuruldu.

Yeni İstanbul Sitesi Hadımköy teslim tarihi!

Yeni İstanbul Sitesi Hadımköy projesinde 3+1 daire tipleri 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 162 dairelik Yeni İstanbul Evleri'nde teslimler Ocak 2018'de yapılıyor...

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri nerede?

Yeni İstanbul Evleri 4 blok halinde hayata geçiriliyor. Arsa alanı 10 bin metrekareden oluşan projede fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Peki Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri nerede?

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri ödeme koşulları!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında 40 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Teslimlerin Ocak 2018 tarihinde yapılacağı projede 162 tane daire yer alıyor.

yeni istanbul video Haberi

yeni istanbul video


Arnavutköy, Yeniköy bölgelerini de içerisinde alacak olan Yeni İstanbul projesinin tanıtım filmi hazırlandı. 74 kilometre alanda kurulacak olan Yeni İstanbul projesi İstanbul Konut A.Ş'ye Michigan Üniversitesi Kentsel Tasarım Yüksek Lisans Programı tarafından yapıldı.


2 milyon 600 bin metrekare ikamet alanının olacağı Yeni İstanbul projesinde 10 milyon 150 bin metrekare ofis alanı, 1 milyon 475 bin metrekare ticari alanı bulunuyor. Nüfus dağılımının dengelenmesi ile İstanbul'un problemlerini hafifletmek amacıyla kurulacak olan Yeni İstanbul projesi Karadeniz'de İstanbul Boğazı'nın kıyısında yer alacak.


Yeni İstanbul projesi Merkezi İş Alanı Bölgesi, Sahil Bölgesi ve Göl Bölgesi olmak üzere 3 ana bölge olarak tasarlandı. Tüm ticari tesislerin, lüks otel alanlarının, teknoloji merkezlerinin ve global şirket ofislerinin yer alacağı Merkezi İş Alanı Bölgesi ile Yeni İstanbul, uluslararası yatırımları çeken...