29 / 04 / 2024

yeni Karamürsel Kent Meydanı

yeni Karamürsel Kent Meydanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir kent meydanı oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Temel kazı çalışmaları yapılan proje alanında toplam 25 bin metreküp hafriyat çıkarıldı.

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Hava Kent Tuzla Aydınlı satışa çıktı! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin yeni projesi Hava Kent Tuzla Aydınlı'da satışlar başladı. Projede toplam 105 konut yer alıyor.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Karamürsel'de riskli bölgelerde alınması gereken önlemler TBMM gündeminde!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde heyelan riski olan yerlerde alınması gereken önlemler TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

Kocaeli Karamürsel Yüzme Havuzu'nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel’de olimpik havuz inşa ediliyor!

Karamürsel’de inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inşaat çalışmalarının sonuna gelindi. 

Karamürsel yüzme havuzunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel yüzme havuzunun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Karamürsel itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatı başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'ye yeni bir itfaiye müfreze binası kazandırıyor.

Karamürsel Ereğli’deki iki yapı restore edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel Ereğli'de yer alan iki adet tarihi yapı restore edecek.

Kocaeli Karamürsel’e itfaiye müfreze binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'e itfaiye müfreze binası inşa ediyor.

Karamürsel Ereğli’deki iki tarihi yapı restore edilecek!

Karamürsel Ereğli’de yer alan yöresel evlerden iki tanesi restore edilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi restorasyon ihalesi 15 Şubat'ta gerçekleştirecek.

yeni Karamürsel Kent Meydanı Haberi

yeni Karamürsel Kent Meydanı

Alanda toplam 344 fore kazık çakıldı. Kazı ve hafriyat uygulamalarının ardından projenin temel çalışmalarına başlanacak.




5 BİN METREKARE AÇIK ALAN


Proje kapsamında mevcut belediye hizmet binası ve çevresindeki yapılar yıkılarak Karamürsel’e modern bir kent meydanı kazandırılıyor. Projede meydan olarak kullanılacak 5 bin metrekare açık alan yer alacak. 2 bodrum zemin ve 2 kattan oluşacak yeni hizmet binasının bodrum katı 270 araç kapasiteli otopark olarak hizmet verecek.




SOSYAL ALANLAR BULUNACAK


Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları dükkânlar sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak. 1. katı başkanlık makam odası, çalışma ofisleri olacak yapının, ikinci katı arşiv ve çalışma ofisleri şeklinde planlandı. Kenet çatı sistemi şeklinde tasarlanan bina dış cephesinde, traverten kaplama ve giydirme cephe uygulanacak.

Kocaeli Büyükşehir...