07 / 05 / 2024

Yeni Keşan Devlet Hastanesi

Yeni Keşan Devlet Hastanesi

Yeni hastanenin zemin betonu dökümüne başlandı. Temeli 4 Mart 2014 tarihinde atılan ve Destek Kıtaları Kavşağı'nda yapılacak yeni hastanenin zemin betonu da dünden itibaren dökülmeye başlandı...

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

TOKİ Edirne Keşan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Keşan projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Edirne Keşan'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Yeni konut hesabı devlet yardımı 2018!

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, yeni konut hesabı devlet yardımının geleceğini açıkladı..

Keşan Enez karayolu için ayrılan ödenek mecliste!

Keşan Enez karayolu için ayrılan ödenek miktarı ve projenin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Keşan'da 5.2 milyon TL'ye satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkiinde yer alan otel vasfındaki taşınmaz 2. kez ihaleye çıkarılıyor. 

Keşan'da imar plan değişiklikleri yapılıyor!

Keşan Belediyesi, imar plan değişikliğine ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Keşan'da imar toplantısı yapıldı!

Keşan Belediye Meclisi 24 Temmuz 2017 Pazartesi günü olağanüstü gündemle toplandı.Keşan'da imar toplantısı yapıldı.

Keşan'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkiinde yer alan otel vasıflı taşınmaz 5 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Yeni Keşan Devlet Hastanesi Haberi

Yeni Keşan Devlet Hastanesi

Yeni hastanenin zemin betonu dökümüne başlandı. Temeli 4 Mart 2014 tarihinde atılan ve Destek Kıtaları Kavşağı'nda yapılacak yeni hastanenin zemin betonu da dünden itibaren dökülmeye başlandı. Konuyla ilgili olarak dün basın mensuplarına bilgilendirmede bulunuldu. İhaleyi 40 milyon 400 bin TL'ye alan Erme İnşaat'ın yetkilisi Erdem Erdoğan ve şirketin pazarlama müdürü Ahmet Dalkıran, "Yeni Keşan Devlet Hastanesi'nin zemin beton dökümüne başladık: 1600 metreküp beton dökülecek: 5 gün içerisinde beton dökümünü tamamlayacağız. İnşaatımız şu anda temel başlangıç seviyesinde, 23 Nisan 2015 tarihine yetiştireceğiz. Şimdilik program günü gününe işliyor. " dediler.


Meyda...