20 / 07 / 2024

Yeni konutların fiyatları artışı

Yeni konutların fiyatları artışı

Yeni Konut Fiyat Endeksi kapsamındaki yeni konut fiyatlarında; Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,75, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,24 artış meydana geldi.

Eski tarihli ile yeni tarihli altın fiyatları arasındaki fark hesaplandı! Harem altın alış satış fiyatları 9 Temmuz Salı

Kuyumcularda altınlar eski ve yeni tarihli olarak satılıyor. Gram altından, Ata altına kadar tüm altın çeşitleri eski ve yeni tarihli olarak fiyatlandırılıyor. Peki eski ve yeni tarihli altın fiyatları arasındaki fark ne kadar?  Harem altın alış satış fiyatları 9 Temmuz Salı..

Yazlık konutların güncel satış ve kira fiyatları!

Türkiye’nin kıyı beldeleri dolarken yazlık konutların da güncel satış ve kira fiyatları vatandaşlar arasında en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. 

Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte son dakika 1 Haziran 2024 son dakika gram, çeyrek, tam yarım altın fiyatı!

Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen altın fiyatları, ABD'den gelen verilerin etkileriyle dalgalandı. Peki altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 

Gram altın kaç lira? Altın fiyatları yeni haftayı tırmanışla açtı: Bugün altın fiyatları ne kadar 27 Mayıs 2024?

Ons altında esen yükseliş rüzgarı, gram altını da etkiledi. Altın fiyatları yeni haftayı tırmanışla açtı. Peki son dakika anlık altın fiyatı ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç TL oldu? İşte bugünkü çeyrek altın fiyatı ve altın fiyatları grafik...

İstanbul yeni Dubai oldu! Etiler'de yeni konutların fiyatları 5 milyon dolardan başlıyor! 

Dr. İbrahim Can, sosyal medya hesabından, Etiler'de yükselen iki gökdelendeki konutların fiyatlarını paylaşarak İstanbul'un adeta yeni Dubai olduğunu söyledi. İşte Finansal Yönetim Danışmanı Dr. İbrahim Can'ın o paylaşımı ve takipçilerden gelen yorumlar...

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

Gram altında yeni rekor: 2 bin lirayı geçti! Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları bugün yeni rekora imza attı. Ons altındaki yükseliş ve döviz kurlarındaki volatilitenin etkisiyle gram altın bugün 2 bin lirayı geçti. 

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? ÖTV zammı gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

Geçtiğimiz günlerde, akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı beklendiği ileri sürülmüştü. Bakan Şimşek, konuya açıklık getirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Aralık 2023 fiyat listesi...

O ilde 3 milyon 500 TL'ye yükselen arsa bedelleri, konut fiyatlarını da uçuruyor!

Türkiye'nin en küçük büyükşehri olan Ordu'da arsa bedelleri 3 milyon 500 TL'ye kadar yükseliyor. Bu durum yeni yapılan konutların fiyatlarını da uçuruyor. Peki arsa maliyeti düşer mi? Nasıl düşürülebilir? 

Rusya’da yeni konut fiyatlarında rekor artış! üç seneda yüzde 90 arttı!

Rusya Merkez Bankası Başkanı Elvira Nabiullina, Rusya’da son 3 senede yeni konutların fiyatlarının yüzde 90 oranında arttığını söyledi. Üç sene önce dolar 77 ruble iken bugün 89 ruble bandında. 

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Altın fiyatları, FED faiz kararının açıklanması ile beraber en düşük seviyelerine geriledi. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte 1 Ekim 2023 son dakika altın fiyatları...

Dacia Duster'ın fiyatları bu ay değişmedi! Araba alacaklara müjde! Hemen fiyatlara göz atın!

Dacia Yeni Duster'ın fiyatları araba alacaklar tarafından sık sık araştırlıyor. Dacia Duster'a bu ay tek kuruş bile zam gelmedi. Peki en ucuz Duster bu ay ne kadar? İşte 4 Eylül 2023 fiyat listesi...

Yeni konutların fiyatları artışı Haberi

Yeni konutların fiyatları artışı

AĞUSTOS ayında, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok yükseldiği il Adana oldu. Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos ayı raporu yayınlandı. 'Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi' kapsamındaki yeni konut fiyatlarında; Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,75, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,24 artış meydana geldi. 

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi'nde 7 metropolde bir önceki aya göre yüzde 1,45 oranında; 30 büyükşehirin tamamında ise bir önceki aya göre yüzde 1,06; geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11,11 oranında artış gerçekleşti. Buna göre Adana, metrekare başına yüzde 2,08 değer artışıyla Ağustos 2015'te konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği; Mardin ise yüzde 1,09 düşüşle metrekare başına konut satış fiyatlarının en çok...