06 / 05 / 2024

yeni lansman proje

yeni lansman proje

2014 Ocak’ta yeni satışa çıkacak konut projelerini emlakkulisi.com takipçileri için mercek altına aldık. 4 projede toplam 2 bin 127 daire lansmana özel fiyatlarla satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte 2014 Ocak’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri…

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'tan Konya'ya 167 konut ve 94 ofislik yeni karma proje geliyor!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat, Konya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Selçuklu'da yükselecek olan projede 88 dükkan, 167 konut ve 94 ofis yer alacak.

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

GYODER'den kiraları düşürecek 'Yeni Konut Modeli'

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği emlak piyasasında denge sağlamak amacıyla yeni bir proje başlattı. Proje kapsamında kiraların düşürülmesi hedefleniyor. İşte detaylar...

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

TECNO, yeni ürünlerini tanıttı! İşte 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

TECNO, yeni lansmanını popüler metaverse ekosistemi Decentraland'da başlattı. Duyuruda CAMON 19 ve CAMON 19 Pro akıllı telefonlar ve Megabook T1 dizüstü bilgisayar yer aldı.

TOKİ'den Gaziantep'e 786 yeni konut!

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni bir proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi ise 4 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. İşte detaylar…

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Emlak Konut GYO Göktürk projesi geliyor! Yeni proje! 

Emlak Konut GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi sınırlarında bulunan arsalarda yeni bir proje geliştirmek için düğmeye bastı ve protokol imzaladı. 

Kiler GYO Pendik projesi geliyor! Yeni proje!

Kiler GYO ve Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı tarafından İstanbul Pendik'te yeni bir proje hayata geçirilecek. 

TOKİ'den Ordu Perşembe'ye 180 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Perşembe'de 180 adet konut ve 5 dükkanlı bir ticaret merkezinin yer aldığı yeni bir proje inşa edecek.

TOKİ'den Düzce'ye 63 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 konutluk yeni bir proje inşa edecek. Projenin ihalesi 13 Ocak 2022 tarihinde yapılacak.

Invest İnşaat'tan Ayazağa'ya yeni proje!

Son senelerde hayata geçirdiği VadiKoru, Göl Plus ve Express24'te geniş bahçelere yer veren Invest İnşaat, Ayazağa’da Invest Vadi adıyla yeni bir proje için harekete geçti.

Mimarlar Odası'ndan Rıza Bey Apartmanı için yeni proje!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde Rıza Bey Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanda 10’u çocuk 37 kişinin yaşamını yitirdi. Mimarlar Odası İzmir Şubesi alan için alternatif yeni bir proje hazırladı.

yeni lansman proje Haberi

yeni lansman proje




2013’ün bugün son günü. Yepyeni bir yıla merhaba demeye saatler kaldı. Yepyeni yıl, yepyeni dilekler, umutlar… Kiminin dileği ise ev… Bu haberimizde yeni yılda ev sahibi olmak isteyenler için 2014’ün ilk ayında satışa çıkmaya hazırlanan konut projelerini mercek altına aldık. Ocak 2014’te İstanbul’un farklı semtlerinde, farklı konseptte 4 yeni proje satışa çıkmaya hazırlanıyor. Toplam 2 bin 127 daire lansmana özel fiyatlarla görücüye çıkacak. Şimdi gelin bu projeleri daha yakından inceleyelim. İşte 2014 Ocak’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri…