15 / 05 / 2024

Yeni Levent satış geliri

Yeni Levent satış geliri

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

DAP Yeni Levent projesinde 120 aya varan vade fırsatı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent projesinde yüzde 1,39 faizli 60 ay ya da yüzde 1,89 faizli 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

Yeni Levent 2. Etap'ta konut satışları 120 aya varan kredi fırsatıyla başladı. Peki Yeni Levent 2. Etap nerede? İşte Yeni Levent 2. Etap ile ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

ABD'de yeni konut satışları Nisan ayında yüzde 4,1 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 4,1 artış gösterdi ve 683 bine çıkarak beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

Yeni Levent'te lansmana özel 120 aya varan banka kredisi fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP Gayrimenkul işbirliği ile hayata geçirilen Yeni Levent projesinin satışları lansmana özel Evim kampanyası kapsamında devam ediyor. 

ABD'de yeni konut satışları Mart'ta yüzde 9,6 artışla beklentilerin üzerine çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Mart ayında aylık yüzde 9,6 artışla 683 bine yükseldi ve beklentilerin üzerine çıktı.

ABD’de yeni konut satışları tahminlerin altında kaydedildi!

ABD'de Şubat ayında yeni konut satışları, piyasa beklentilerinin altında kalarak aylık yüzde 1,1 artışla 640 bin seviyesine yükseldi.

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te! Tam 15 yıla varan vade imkanı!

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te... Tam 15 yıla varan vade imkanı... Hemen kampanya detaylarına bakın...

ABD'de yeni konut satışları 2022 Mart'tan bu yana en yüksek seviyede!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Ocak ayında aylık yüzde 7,2 artış gösterip, 670 bine çıkarak 2022 yılının Mart ayından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! Emlak Konut GYO o rakamı açıkladı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Yeni Levent projesinde konut sayısı değişti. İşte Yeni Levent projesi ile ilgili o son dakika açıklaması...

ABD'de yeni konut satışları son 4 ayın zirvesine çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, 2022 yılının Aralık ayında aylık yüzde 2,3 artış gösterip, 616 bine çıkarak 4 ayın en yüksek seviyesini kaydetti.

ABD`de yeni konut satışları 3 ayın zirvesinde!

ABD'de yeni konut satışları Kasım ayında yüzde 5,8 artarak 640 bin adede çıkarak piyasa beklentilerini aştı ve üç ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Yeni Levent'in değeri belli oldu! Emlak Konut GYO'nun açıkladığı rakam şok etti!

Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinin 2022 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. İşte Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinin değeri ve tüm detaylar...

Yeni Levent satış geliri Haberi

Yeni Levent satış geliri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yeni Levent STG artışına ilişkin açıklama yaptı. 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. 

Peki Dap Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO'nun projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yeni Levent projesindeki STG artışı ile ilgili açıklamasında İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için yüklenici ile yapılan sözleşmeye ev protokol kapsamında 1 milyar 244 milyon 400 bin lira olan asgari şirket payı toplam gelirinin 1 milyar 565 milyon 341 bin 801,20 liraya  yükseldiğini belirtti. 
 

Dap Gayrimenkul de konu ile ilgili açıklamasında, Yeni Levent projesindeki asgari şirket payı toplam gelirinin 1 milyar...