13 / 10 / 2024

Yeni Levent Modern'de vade farksız 120 aya vade fırsatı!

Yeni Levent Modern'de vade farksız 120 aya vade fırsatı!

Firma: Dap Yapı

Proje: Yeni Levent Modern

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent’in ikinci etabı Yeni Levent Modern projesinde vade farksız 120 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.




DAP Yapı imzası taşıyan, Yeni Levent Modern’de ev sahibi olmak isteyenler şirket  bünyesinde 24 Ay vade farksız ödeme ya da 1,39’dan başlayan oranlarla 120 aya varan banka kredisi fırsatı sunuluyor. 

Yeni Levent Modern’in de içinde bulunduğu Yeni Levent projesi, toplam 103 bin 500 metrekare arsa içinde, 53 bin 500 metrekarelik konut ve içerisinde okul da bulunan 50 bin metrekarelik koru alanıyla dikkat çekiyor.

Geniş bahçe, teras ve balkonları, yüksek tavanlı salonları, sosyal donatı alanlarının yer aldığı proje, şehrin tam merkezinde iş, yaşam, kültür-sanat ve eğitim kurumlarına olan yakınlığıyla da fark yaratıyor.

Şehrin merkezinde Country Hayatı sunan, Etiler – Beşiktaş aksının yanı başında, TEM Otoyolu’ndan direkt girişi olan ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Yeni Levent projesinde 1+1'den 6+1'e kadar altı farklı tipte konutlar yer alıyor.  Toplam 967 adet konutun yer aldığı proje yatay mimari anlayışı ile yükseliyor.

Yeni Levent Modern de vade farksız 120 aya vade fırsatı!

YENİ LEVENT MODERN PROJESİ NEREDE?

Hem doğadan hem de İstanbul’un köklü semtlerinden biri olan Levent’in tarihinden ilham alan Yeni Levent, TEM otoyoluna olan direkt girişi ile sakinlerine ulaşım kolaylığı da sunuyor.

Türkiye’nin en büyük şirketlerinin genel merkezlerine, İstanbul’un en ünlü alışveriş merkezlerine yakın konumda bulunan proje, karayoluyla İstanbul’u birleştiren iki köprüye yakınlığı ve hemen önünde yer alan metro durağı sayesinde, alternatifi bol bir ulaşım imkânı da sunuyor.

Etiler Beşiktaş aksının yanı başındaki Yeni Levent, Büyükdere Caddesi ile Boğaz hattının merkezinde konumlanıyor.

WEB: https://dapyapi.com.tr/

TEL: 44 9327

DAP Nişantaşı Koru projesinde son dakika gelişmesi!

DAP Gayrimenkul 2024’ün ilk yarısında 2.6 milyar TL hasılat elde etti!

DAP Yapı'dan yılın kampanyası! Yeni Levent Modern’de 120 aya varan vade fırsatı! 

projeye sor



Geri Dön