10 / 05 / 2024

Yeni Mahalle Atıksu Arıtma Tesisi ne zaman bitecek

Yeni Mahalle Atıksu Arıtma Tesisi ne zaman bitecek

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarının sürdüğünü belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; "İlçenin tüm atıksuları inşası süren tesislerimize ulaşacak ve en ileri arıtmanın ardından doğal ortama deşarj edilecek" dedi

Samsun Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Samsun'da Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Manisa'ya 8 yeni atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa merkezde hayata geçirilen atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Rami Yeni Mahalle'nin 20 yıllık altyapı sorunu çözüldü!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın girişimleriyle, Rami Yeni Mahalle Necip Fazıl Kısakürek Sokağı'nın 20 yıldır çözülemeyen yağmur suyu ve atık su problemini çözüme kavuşuyor.

Manisa Alaşehir'e yeni atıksu arıtma tesisi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Belediyesi’nden devraldığı atıksu arıtma tesisinin ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle yeni bir proje hazırlıyor.

Balıkesir Gönen'e yeni atıksu arıtma tesisi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gönen İlçesinde, "Gönen 80.000 Kişilik Atıksu Arıtma Tesisi ve Kısmi Kanalizasyon İnşaatı Temel Atma Töreni" gerçekleştirildi.

Bolu'ya 3 adet atıksu arıtma tesisi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı atıksu eylem planına göre 2023 yılına kadar Türkiye genelinde 1501 adet atıksu arıtma tesisi daha yapılacağı açıklanırken, Bolu'daki yeni tesis sayısı 3 olacak.

İSKİ'den 3 yeni atıksu tüneli!

İSKİ, İstanbul'da temiz bir çevre yaratmak için atıksu tünelleri ve hatlarına ağırlık verdi. İSKİ, 2 m çapında ve toplamda yaklaşık 6 m uzunluğunda 3 atıksu tüneli ile 70 km atıksu hattının inşaat çalışmalarını tamamladı.

Zeki Toçoğlu Yeni Mahalle Atıksu Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarının sürdüğünü belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; "İlçenin tüm atıksuları inşası süren tesislerimize ulaşacak ve en ileri arıtmanın ardından doğal ortama deşarj edilecek" dedi

AOSB Antalya'ya Atıksu Çamuru kurutma tesisi kuruyor!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü belediyelerin de depolamasında zorluk çektiği atıksu arıtma çamuru sorununu yaptırtacağı kurutma tesisiyle ortadan kaldıracak.

Samandağ Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı tamamlanıyor!

HATSU, Samandağ ilçesinde yapımı devam eden Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı yapım işinde sona gelindiğini duyurdu, esinde yapımı devam eden Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı yapım işinde sona gelindiğini duyurdu.

Samandağ Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Samandağ ilçesinde yapımı devam eden Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı yapım işinde sona gelindiğini duyurdu.

Datça Atıksu Arıtma Tesisi Terfi istasyonunu yenilendi!

MUSKİ ekipleri halk sağlığı ve daha verimli arıtma gerçekleştirebilmek için Datça Atıksu Arıtma Tesisi (AAT) Terfi istasyonunu yeniledi. 2008 yılında devreye alınan terfi istasyonunun yıpranması nedeniyle istasyonda incelemelerde bulundu.

Iğdır'da atıksu arıtma tesisi toplantısı 23 Haziran'da!

IĞDIR BELEDİYESİ tarafından; Iğdır'da Iğdır atıksu arıtma tesisi projesi için 23 Haziran 2015 günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Yeni Mahalle Atıksu Arıtma Tesisi ne zaman bitecek Haberi

Yeni Mahalle Atıksu Arıtma Tesisi ne zaman bitecek


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Yeni Mahalle bölgesinde devam eden Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarını inceledi. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’ten projenin geldiği son durum hakkında bilgi alan Toçoğlu, "Her fırsatta hedefimizin sağlam ve sorunsuz altyapı olduğunu belirtiyoruz. Hamdolsun bu inançla da projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Son dönemde başlattığımız çalışmalar kapsamında Karasu ilçemize atıksu arıtma tesisi kazandırıyoruz. Yaklaşık 32 bin metrekare alan üzerinde son derece modern ve en ileri teknolojiye sahip bir tesis inşa ediyoruz" diye konuştu.


16 Milyonluk Yatırım

İlçenin tüm atıksularının inşası süren tesiste toplanacağını da açıklamalarına ekleyen Başkan Toçoğlu, "Atıksu Arıtma Tesisi, Karasu’nun altyapısı ile tam entegre olacak. İlçenin tüm atıksuları inşası süren tesislerimize ulaşacak ve en ileri arıtmanın ardından doğal ortama deşarj edilecek. Yaklaşık...