27 / 04 / 2024

Yeni Mahalle Hizmet Binası ne zaman bitecek

Yeni Mahalle Hizmet Binası ne zaman bitecek

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediyesi'nin Yeni Mahalle'de yapımı devam eden hizmet binasında incelemelerde bulundu, Yılmaz inşaat halinde olan katları tek tek gezerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yeni Mahalle Hizmet Binası'nın inşaatında sona yaklaşıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediyesi'nin Yeni Mahalle'de yapımı devam eden hizmet binasında incelemelerde bulundu, Yılmaz inşaat halinde olan katları tek tek gezerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yemeksepeti’nden yeni hizmet: ‘Gel Al! İki büyük avantajla geldi

Yemeksepeti, ‘Gel Al’ adıyla yeni bir hizmet vermeye başladığını duyurdu. Yemeksepeti’nden yapılan açıklamaya göre, artık müşterilerin siparişleri kendi teslim alabileceği ve tüketicilere iki büyük avantaj sunulan bu hizmet kullanıma girdi.

Rahat giyimin mağazası DeFacto’dan yeni bir hizmet: Mağazada Öde…

Tüketicilerin bol ürün seçeneği ve uygun fiyatları nedeniyle uğrak noktası olan DeFacto, yeni bir uygulama başlattığını duyurdu: Mağazada Öde hizmeti…

E-Devletten yeni hizmet! Kapı kapı dolaşmaya son…

E-devlet son hizmetiyle vatandaşa eczane bulma konusunda kolaylık sağlıyor. Eczane kullanımına yönelik vatandaşa yeni bir hizmet sunan e-devlet, Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmetini e-Devlet'te hayata geçirdi. Böylelikle vatandaş tek tıkla sisteminden bilgiye kolayca ulaşabilecek.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E-İhale) ihalesi 8 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Cizre Belediyesi yeni binası için gün sayıyor!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde inşa edilen yeni belediye hizmet binası yakın zamanda hizmete açılacak. 

Sivas'a yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Sivas Belediyesi tarafından 18 milyon liraya yeni itfaiye hizmet binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, inşaat alanında incelemelerde bulundu

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Kemer Çamyuva İstiklal Caddesi yeni çehresine kavuşuyor!

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamyuva Mahallesi İstiklal Caddesi'nin çehresini yeniliyor. Kemer halkına yeni bir hizmet kazandırmak için çalışmalarda bulunuluyor.

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

İmar sorununun çözülmediği gerekçesiyle mahalle yolunu bariyerle kapattı!

Antalya Gazipaşa'da yaşayan Yusuf Erdal Güven, özel mülkü olduğunu söyleyerek Yeni Mahalle'yi D-400 karayoluna bağlayan İtfaiye Kavşağı'nı bariyerle dönüştürmek için trafiğe kapattı.

Yeni Mahalle Hizmet Binası ne zaman bitecek Haberi

Yeni Mahalle Hizmet Binası ne zaman bitecek


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediyesi'nin Yeni Mahalle'de yapımı devam eden hizmet binasında incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, bina içerisinde yapılan geçici düzenleme ile hizmet vermeye başlayan birimlerin bulunduğu katları ve inşaat halinde olan katları tek tek gezerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 
ALTINORDU’YA YAKIŞIR BİR BİNA OLACAK

İncelemelerin ardından yaptığı açıklamada Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak 19 İlçe Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Başkan Enver Yılmaz; "Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak 19 İlçe Belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Altınordu Belediyemiz tarafından yapılan yeni hizmet binasında incelemelerde bulunduk. Şu anda bilindiği üzere Altınordu Belediyesi 4 ayrı noktada hizmet yürütüyor. Bu bina kısa sürede tamamlanınca vatandaşlarımıza tek bir noktadan hizmet verilecek. Altınordu Belediyemizin yeni hizmet...