28 / 04 / 2024

Rahat giyimin mağazası DeFacto’dan yeni bir hizmet: Mağazada Öde…

Rahat giyimin mağazası DeFacto’dan yeni bir hizmet: Mağazada Öde…

Tüketicilerin bol ürün seçeneği ve uygun fiyatları nedeniyle uğrak noktası olan DeFacto, yeni bir uygulama başlattığını duyurdu: Mağazada Öde hizmeti…



DeFacto’nun yeni uygulaması Mağazada Öde hizmeti sayesinde DeFacto mağazalarının stoğunda tükenen ürün, renk ve beden tüketicilerin adresine ya da seçtiği bir mağazaya ücretsiz olarak teslim ediliyor. DeFacto’nun Mağazada Öde hizmeti ile müşterilerin satış işlemlerini mağazanın her noktasında kolaylıkla yapmasına fırsat sunuluyor.

Avantajlı fiyatları ve bol ürün seçeneği nedeniyle tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği rahat giyimin adresi DeFacto’dan tüketiciyi oldukça memnun edecek yeni bir kampanya duyurusu geldi. DeFacto, ‘Mağazada Öde’ isimli yeni bir uygulama başlattığını açıkladı.  

Rahat giyimin mağazası DeFacto’dan yeni bir hizmet: Mağazada Öde…

FARKLI BİR MAĞAZAYA YÖNLENDİRİLME DERDİ ORTADAN KALKIYOR

DeFacto, mağazada ürün arama, personel ve zaman yönetimi ile e-ticaret işlemlerinin mağazanın her noktasında kolaylıkla yapılmasına imkan tanıyan Retail Master uygulamasına Mağazada Öde hizmeti de eklendi.  DeFacto’nun duyurusunu yaptığı ‘Mağazada Öde’ hizmeti ile artık tüketiciler almak istedikleri ancak mağaza stoklarında tükenmesinden dolayı alamadıkları ürünler için farklı bir mağaza ya da e-ticaret platformuna yönlendirilmeyecekler. DeFacto’nun Mağazada Öde hizmeti, müşterilerin ürün satış işlemlerini mağazanın her noktasında kolaylıkla yapmasına fırsat sunuyor.
 


Geri Dön