27 / 04 / 2024

Memur maaş zamları ve emekli maaşları için Erdoğan'dan yeni formül: İşin içinden çıkacağız

Memur maaş zamları ve emekli maaşları için Erdoğan'dan yeni formül: İşin içinden çıkacağız

Enflasyon rakamlarının Mart ayında beklenenin üzerinde çıkması hükümetin rakamları yeniden masaya yatırmasına neden olacak mı? Memur, emekli maaşları ve milyonlarca asgari ücretli için hayati önem arz eden durum için Erdoğan'dan yeni bir formül sinyali geldi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleri ile toplantıda konuştu. Yüksek enflasyon nedeniyle zor dönemden geçen vatandaşın dikkatini çeken 'Yeni dönem yeni formül mesajı" verdi. Erdoğan, "Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapma kararımızdan asla geri adım atmadık, atmayacağız. Bu hedefi milletimizin yeni Kızılelması olarak görüyoruz.  Şimdi yeni bir safhaya geçiyoruz. Bu safhadaki ara hedefimiz, insanlarımızın fahiş fiyat artışları ve yüksek enflasyon sebebiyle gerileyen alım güçlerini eskisinin de üzerine çıkartmaktır. Hem vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyecek hem de bizi ekonomideki hedeflerimizden uzaklaştırmayacak bir yöntemle bu işin içinden çıkacağız." açıklaması yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen milletvekilleri ile toplantıda yaptığı konuşmada, Rusya-Ukrayna savaşının yol açtığı siyasi, ekonomik ve insani trajedilerin burukluğu içinde girdiklerini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön