29 / 04 / 2024

yeni manisa devlet hastanesi

yeni manisa devlet hastanesi

Projede yapılan hatalar nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından inşaatı durdurulan ve konuyla ilgili bir çok spekülasyonun olmasına neden olan, 560 Şehir Hastanesi inşaatında ilerleme kaydedildi.

Manisa Şehir Hastanesi’nin temeli 28 Kasım’da atılıyor!

Manisa Şehir Hastanesi’nin temeli, 28 Kasım 2013'te Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katımıyla atılıyor. 560 yataklı hastanenin protokolü, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla imzalanmıştı...

Yeni yasayla devlet konuta el mi koyuyor? Kentsel dönüşüm yasası hakkında tüm detaylar!

Kentsel dönüşüm yasası ile ilgili sosyal medyada “Bu bir mülksüzleştirme planı” yorumunu yapan da bulunuyor, “Bu yasayla sorun çözülür” diyenlerde. Peki ueni yasayla devlet konuta el mi koyuyor? İşte kntsel dönüşüm yasası hakkında tüm detaylar...

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

İzmir Dikili'ye devlet hastanesi müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Dikili'de 70 yatak kapasiteli yeni bir devlet hastanesi yapılacağını açıkladı. Dağ, İzmir'de inşaatı süren Bayraklı Şehir Hastanesinin de en kısa zamanda faaliyete alınacağını belirtti.

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi 2022'de açılacak!

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi, "akıllı hastane" modeliyle inşa ediliyor. Hastanenin 2022 yılında hizmete alınması planlanıyor.

Yeni Burdur Devlet Hastanesi için imzalar atıldı!

Burdur'da 86 dönümlük arazide yapılacak 475 yataklı yeni Burdur Devlet Hastanesi yapım sözleşmesi yüklenici firmayla imzalandı.  

Yozgat Yerköy'e devlet hastanesi talebi!

Yozgat ilinin Yerköy ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapımı önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Sedef, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman Sason Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

Batman’ın Sason ilçesinde yapımına başlanan 50 yatak kapasiteli yeni Sason Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Şile Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, inşaatında sona gelinen Yeni Şile Devlet Hastanemizi ziyaret ederek, incelemeler yaptı.

Bayburt Devlet Hastanesi inşaatında inceleme!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Tuzcuzade Mahallesi'nde inşaat çalışmaları devam eden yeni Bayburt Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Şile Devlet Hastanesi inşaatı yükseliyor!

Şile Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılarak Sağlık Bakanlığı ile koordineli bir şekilde yürütülen yeni Şile Devlet Hastanesi inşaatı yükseliyor.

Yeni Haseki Devlet Hastanesi Haziran'da açılacak!

Yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, en geç Haziran ayında Sultangazi’de yapılan yeni hastane binasına taşınacak. 

yeni manisa devlet hastanesi Haberi

yeni manisa devlet hastanesi


2014 yılı 30 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti tarafından miting alanlarında; hastane yapılacak, temeli atılacak, kısa sürede tamamlanacak, iş istihdamı sağlanacak vaatleri verilmiş, hatta seçim öncesi 1 Aralık 2013 tarihinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla kamu özel ortaklığıyla yapılacak olan 560 yataklı Şehir Hastanesinin temeli, görkemli bir tören ile atılmıştı. 



PROJE 13 KASIM 2014'TE DURDURULMUŞTU


Ancak 560 yataklı Manisa Şehir Hastanesinin yapımı 13 Kasım 2014'te ikinci kez başlamadan durdurulmuştu. Projenin durdurulma sebebi ise projede deprem ayracının olmaması idi. Sağlık Bakanlığı yüklenici firmadan projeye deprem ayracını eklemesi istedi. Firma geçen süreçte Bakanlığın ileri sürdüğü şartları yerine getirdi. Ve Deprem simülatörü alınmasını sağladı. Böylece hastane alanında çalışmalar yeniden başlatıldı. 



ZEMİN BETONU DA ATILDI 


Arsası, inşaatı, temeli, projesi adeta...