04 / 05 / 2024

Yeni Melek

Yeni Melek

Beyoğlu ve Yeşilçam sinemalarının kapanmayla karşı karşıya olduğu Taksim'de Sinepop Sineması kapatılıyor...

Nevzat Aydın 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Türk girişimci, melek yatırımcı ve mentor Nevzat Aydın, bugün Şişli'de toplam 60 milyon TL sermaye bedeli ile 3 yeni şirket kurdu.

Beyoğlu Melek Hotels Pera açılışa hazırlanıyor!

Mehmet Ulusoy, Marmaris'te açtığı Melek Hotels zincirinin üçüncü halkasını Beyoğlu'nda faaliyete geçiriyor. Ulusoy'un Melek Hotels Pera adıyla yeni bir butik oteli hazırlamakta olduğu belirtiliyor.

Melek Yatırımcılık kavramı inşaat sektörüne nasıl avantaj sağlayabilir?

Yeni Türkiye’ nin yükselen ekonomi trendleriyle beraber, bir çok yeni ekonomik araç ve finansman yöntemleri doğmaktadır. Bunlardan birisi de Melek Yatırımcılık (Angel Investor) kavramı.

Sektörün gelişmesine yardımcı olabilecek yeni bir kavram: Melek Yatırımcılık!

Yeni Türkiye’ nin yükselen ekonomi trendleriyle beraber, bir çok yeni ekonomik araç ve finansman yöntemleri doğmaktadır. Bunlardan birisi de Melek Yatırımcılık (Angel Investor) kavramı.

Yeni Melek Sineması tekrar açılıyor!

Beyoğlu’nda eski sinemaların kapandığı, Emek Sineması tartışmasının sürdüğü bir dönemde, iyi haber Yeni Melek’ten geldi. 20 yıldır kapalı olan sinema yıkılıp yerine yeni bir kültür merkezi yapılacak.

Yeni Melek Sineması 30 yıl sonra tekrar açılıyor!

Beyoğlu’nda eski sinemaların kapandığı, Emek Sineması tartışmasının sürdüğü bir dönemde, iyi haber Yeni Melek’ten geldi. 30 yıldır kapalı olan sinema yıkılıp yerine yeni bir kültür merkezi yapılacak.

Meister Parke, Mavi Melek belgesiyle Türkiye'de!

Meister Parke ” ile evler yeni baştan yaratılıyor … Artık dekorasyonda bazı kavramlar değişiyor...   Parkede şıklık ve tasarım, sağlık ile bir araya geliyor. O yüzden sizin de artık parkede tercihiniz “Mavi Melek ” sertifikalı Meister Parke olacak!

Donna Karan, Türkiye'de yeni mağazalar açacak!

Yeni AVM"lerde mağaza açma planları olduğunu söyleyen Donna Karan Türkiye Ortağı Melek Köni, œİstanbul"da Zorlu projesinde, Ankara"da ise Panora ya da Kentpark projelerinden birinde yer almayı planlıyoruz dedi

Melek Erman, DKNY'yi yeni mağazasına taşıdı

Melek Erman, 10 yıl önce Nişantaşı'nda açtığı dünyaca ünlü giyim markası DKNY'yi (Donna Karan New York) yeni mağazasına taşıdı

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Melek Haberi

Yeni Melek


Beyoğlu'nda yer alan sinemalar bir bir kapanıyor. Tarihi değerleri olan sinemalardan Yeni Melek, Saray, Emek kapanmıştı. Son sanat sinemaları Beyoğlu ve Yeşilçam da kapanmayla karşı karşıya. Diğer bir sinema Sinepop ise Kasım ayında...