18 / 07 / 2024

yeni moda deniz altı otelleri

yeni moda deniz altı otelleri

Karayla bağlantılarını koparıp deniz altına inen otellerin ilk örneği Florida ve İsveç'te hayata geçirildi...

Gayrimenkule yasak geldi, Golden Visa'da yeni moda ‘fonlar’ oldu!

İkamet amaçlı yatırımlarda Golden Visa başı çekerken, gayrimenkul alarak Golden Visa edinimine Portekiz gibi ülkelerin yasak koyması da talebi çeşitli fonlara yönlendirdi.

Deniz yoluna 2053'e kadar 21,6 milyar dolarlık yeni yatırım yapılacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Türkiye, deniz ticaretinden aldığı payı artırmak için Ro-Ro hatlarına yeni alternatifler geliştirmeyi planlarken, gemi sanayinde de yerlilik oranını en az yüzde 90 seviyesine çıkarmak üzere kamu ve özel sektör işbirliğiyle çalışmalar yapacak.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Yeni moda bu oldu! Artık kiralıyorlar

İnternet kullanımının global anlamda yaygınlaşması tüketiciye kolaylık sağlarken üreticilerin e- ticaret alanında ürün çeşitliliği sunması, son kullanıcının tercihlerini zorlaştırıyor. Tüketiciler ise artık ürün sahiplenme yerine kiralama yöntemini kullanıyor.

İstanbul'un 7 yeni deniz hattı bugün hizmete başladı! Aktarmalar yüzde 50 indirimli olacak! İşte ücretler! 

Geçen ay yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında oluşturulan İstanbul'un 7 yeni deniz hattı bugün hizmete başladı. İşte İstanbul'un 7 yeni deniz hattı ile ilgili merak edilen tüm detaylar ve fiyatları...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans geliyor! Yeni proje! 

Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul Bahar Rezidans için düğmeye bastı. Deniz İstanbul projesinin yeni etabı olan Bahar Rezidans'ta konut fiyatları peşin ödemelerde 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor...

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Kripto paralarda token patlaması!

Dijital varlıklarda yeni moda olan token'lerda son günlerde talep patlaması yaşanıyor. Pek çok spor kulübü kendi token markasını çıkarıyor. Bu durum da varlıkta yatırımcı sayısını artırıyor. 

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Seni Çok Bekledim'in çekildiği yalı herkes tarafından merak ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında dizideki yalıyı kaleme aldı. 

Deniz GYO 2018'de aylık 49 bin 350 TL yeni kira sözleşmesi imzaladı!

Deniz GYO tarafından 2018 yılında aylık kira bedeli toplamı 49 bin 350 TL+KDV tutarında yeni kira sözleşmesi imzalandı...

Yeni moda e-devlet dolandırıcılığına dikkat!

Gün geçmiyor ki yeni bir dolandırıcılık vakası olmasın, emek hırsızları, kolay yoldan para kazanmak isteyenler şimdi de milletin e-devlet şifrelerine göz dikmiş durumda maalesef. Harita Yüksek Mühendisi Uğur Örs, E-devlet dolandırıcılığı konusunda uyardı...

Deniz GYO Tarabya'da yeni proje yapacak!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Sarıyer Tarabya'da yeni gayrimenkul projesi geliştirmek için görüşmelere başladığını açıkladı...

yeni moda deniz altı otelleri Haberi

yeni moda deniz altı otelleri

Son trend olarak anılan deniz altı otellerinin ilk örnekleri  Florida ve İsveç'te hayata geçirildi. Dubai, Fiji, malpler ve Çin'de de yapım aşamasında olan oldukça iddialı ve lüks oteller bulunuyor.


Deniz altında inşa edilen otellerin en eskisi, Jules Undersa...