26 / 05 / 2024

Yeni Modül İnşaat adres 

Yeni Modül İnşaat adres 

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dirlik tarafından kuruldu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Elektrikli otomobil satışları yeni yılın ilk 2 ayında hız kazandı!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomobil pazarında yeni yılın ilk iki ayında, geçen yılın ilk 6 ayının toplamından fazla elektrikli otomobil satışı gerçekleştirildi.

DSİ yeni yılın ilk iş ilanını duyurdu! 1273 personel alacak! DSİ personel alımı başvurusu şartlar neler?

Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı yapacağını ilan etti. DSİ yeni yılın ilk iş ilanını duyurdu! 1273 personel alacak! DSİ personel alımı başvurusu şartlar neler? İşte detaylar...

Peugeot 2008'de yeni yılın ilk fırsatı kaçmaz! 0.99 faizle satışta! 12 Ocak 2022 fiyat listesi...

Peugeot 2008'de yeni yılın ilk fırsatı ve fiyatları açıklandı. 2008, 120 bin TL'ye 12 ay vade ve 0.99 faizle satışta. Peki Peugeot 2008 Ocak fiyatları ne kadar? En ucuz fiyatlı Peugeot 2008 kaç TL? İşte 12 Ocak 2022 fiyat listesi...

DS 4'e yeni yılın ilk ayında 1.800 TL zam geldi! İşte DS 4 7 Ocak 2023 fiyat listesi!

DS 4'e yeni yılın ilk ayında 1.800 TL zam geldi. Peki DS 4'ün Ocak 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte DS 4 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında yeni yıl depremi! Zamlı rakamlar hesaplandı! Şimdi bakın!

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte binlerce kişi 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına yapılacak zammı merakla araştırıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak 2023 zammıyla kaç lira olacak? Zamlı maaşlar bir bir hesaplandı. Hemen bakın! 

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi Bağcılar'da Cüneyt Süleymanoğlu ve Muhsin Keleş ortaklığında kuruldu.

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dirlik tarafından kuruldu.

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Gergül İnşaat İzmir Çiğli projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat, İzmir Çiğli'de 91 milyon 500 bin TL'lik yatırımla yeni bir proje inşa edecek. Projede 839 konut ve 255 ofis yer alacak.

Yeni Adana İmar İnşaat uygun fiyatlarla ev sahibi yapıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yeni Adana İmar İnşaat'ın dar gelirli vatandaşları uygun fiyatlarla ev sahibi yapma hedefinde başarı sağladığı bildirildi. 

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gündemdeki teklifler konuşuldu.

Yeni Modül İnşaat adres  Haberi

Yeni Modül İnşaat adres 

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dirlik tarafından kuruldu.

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu aşağıdadır 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...