02 / 05 / 2024

yeni mudo mağazaları

yeni mudo mağazaları

Cirosunu 2017 sonunda 850 milyon TL'ye çıkarmayı hedefleyen ev dekorasyon ve hazır giyim perakende markası Mudo, ilk kez uygulanacak gelir paylaşım modeli ile büyüyecek. Şirket, en az 21 yeni mağaza açacak

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Beymen'in yeni mağazalarına YOO Mimarlık imzası!

Türkiye’nin ve dünyanın perakende devlerine tasarım hizmeti sunan YOO Mimarlık, son dönemde Beymen mağazalarının proje çalışmalarını hayata geçirdi.  

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

Altınyıldız Classics mağazalarını açıyor!

Altınyıldız Classics, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında kapattığı mağazalarını yeniden açıyor.

Fenerium mağazaları yarından itibaren kapanacak!

Fenerbahçe Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle kapanacağı duyuruldu.

Ariş mağazaları yenileniyor!

Ariş mağazalarında çok önemli bir değişime hazırlanıyor. Bütün mağazalarının konseptini değiştiriyor. Yeni konseptli ilk mağazası İzmir'de açıldı.

HOM Design Center mağazaları!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi olan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center'da hangi mağazalar var?

Beko İzmir'de 6 yeni mağaza açtı!

Beko, mağazacılık atağına geçti. Yeni nesil mağazalar açmak için kolları sıvayan beko, İzmir'de 6 yeni şube açtı. 

NGSTYLE, Körfez'de mağazalar açacak

NGSTYLE, mağazalaşmaya devam ediyor. NGSTYLE'ın kurucusu Nazlı Gürer Aldıkaçtı, "Yeni yatırımlar ve mağazalar için Körfez ülkeleriyle de görüşmelerimiz var" ddi..

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

110 ülkede Türk markalarının mağazaları var!

Hazır giyimciler dünyanın dört bir yanında mağazalaşıyor. Modanın merkezi İtalya’dan Sahraaltı Afrika ülkesi Botsvana’ya 110 ülkede Türk markalarının mağazaları var. Perakendecilerin yeni rotası artık Arjantin, Şili, Çin, Hindistan gibi uzak coğrafyalar…

Bağdat Caddesi'ne yeni mağazalar açılıyor!

Son zamanlarda kapanan mağazalarla gündeme gelen Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor. Açılmaya hazırlanan yeni mağazalar Cadde'yi eski günlerine dönmeye hazırlıyor.

Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları!

Anadolu Yakası'nın yeni alışveriş merkezi Emaar Square Mall yarın açılıyor. İşte Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları...

yeni mudo mağazaları Haberi

yeni mudo mağazaları


Cirosunu 2017 sonunda 850 milyon TL'ye çıkarmayı hedefleyen Mudo, ilk kez uygulanacak gelir paylaşım modeli ile büyüyecek. Şirket, en az 21 yeni mağaza açacak

Ev dekorasyon ve hazır giyim perakende markası Mudo, 50’nci yılında yeni bir model ile büyüyecek. Yurtiçinden 1.100, yurtdışından ise 240’ın üzerinde bayilik müracaatı aldıklarını söyleyen Mudo Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu, ilk kez uygulayacakları yeni modelde müracaatlar arasında mağazası kendilerine ait olan kişiler ile gelir paylaşım modeli ile büyüyeceklerini açıkladı. Bu kapsamda bu yıl 4 yurt içi mağazası açacaklarını dile getiren Taviloğlu, Azerbaycan ve Kıbrıs ile başlayarak yurtdışına da açılacaklarını dile getirdi. Mudo’nun Tuzla’daki 36 bin metrekarelik depo ve ofis merkezinde basın mensupları ile bir araya gelen Taviloğlu, önümüzdeki yıl ise yurtdışında 6 mağaza açmak istediklerini kaydetti. 


Depoda...