02 / 05 / 2024

yeni mutfaklar

yeni mutfaklar

Fazla maliyetten kaçınanlar için ÇEBİ, mutfak akseuarlarıyla mutfakları yeni yıla hazırlıyor...

AYT Home'dan Rational mutfaklar serisi!

AYT Home yeni tasarım Rational mutfaklar ile ayrıcalıklı yaşam imkanı sunuyor. Rational, dar çerçeveleri şık siyah camla birleştiriyor.

STOSA’dan yeni yıl kampanyası!

STOSA Cucine, mutfaklarını yenilemek isteyenlere yeni yıla girerken kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yeni yılı yüzde 35’e varan indirimlerle karşılayan STOSA, Avcılar ve Bakırköy mağazalarında her zevke ve bütçeye uygun farklı mutfak modelleri sunuyor.

Fakir Rouge yeni yılda mutfakları canlandırıyor!

Sevdikleriniz için muhteşem kahvaltılar hazırlayacağınız ve onlara kendi ellerinizle yaratıcı lezzetler sunacağınız Rouge serisi, yeni yılda da kırmızının cazibesini mutfağınıza taşıyor.

Blanco'nun ödüllü tasarım ekibinden yeni ürün Blanco Jaron!

Öztiryakiler Grup tarafından Türk mutfaklarındaki yerini alan eviye ve armatür markası Blanco, ödüllü tasarım ekibi SteelArt imzalı yeni ürünü Blanco Jaron ile adından söz ettiriyor.

Blanco Jaron mutfakların yeni ürünü olarak tasarlandı!

Eviye ve armatür markası Blanco, yeni ürünü Blanco Jaron 'u müşterilerinin beğenisine sundu. Mutfaktaki çalışma alanından maksimum konfor ortaya çıkarmayı hedefleyen tasarım SteelArt imzası taşıyor.

Samsi Simit Cafe yeni konseptli ilk şubesini Bayrampaşa'da açtı!

Metro Holding şirketlerinden Sampi Gıda içinde yer alan Samsi Simit Cafe yeni konseptli ilk şubesini Bayrampaşa'da açtı. Dünya mutfaklarından da örnekler sunan yeni şubesiyle, şube sayısını altıya yükseltti...

Vanucci, yeni modeli Giada'yı tanıttı!

Göz alıcı mutfakların önde gelen markası Vanucci, yeni modeli Giada ile mutfaklarda şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Kulpsuz tasarımı ile dikkat çeken model, dekorasyonda minimalist ve modern tarzı sevenlerin gözdesi olacak.

Tchibo mutfakları ve bahçeleri bahara hazırlıyor!

Tchibo’nun 9 Nisan Çarşamba günü tüm Tchibo mağazalarında, Tchio.com.tr’de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında satışa çıkacak yeni temaları “Sağlıklı Mutfaklar” ve “Yemyeşil Bahçeler” ile Tchibo herkesi bahara hazırlıyor...

Vanucci Citrino minimalist ve şık mutfakları müşterilerine sunuyor!

Göz alıcı mutfakların önde gelen markası Vanucci, yeni modeli Citrino ile mutfaklarda şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Kulpsuz tasarımı ile dikkat çeken model dekorasyonda sade ve minimalist tarzı sevenlerin gözdesi olacak.

Patricia Urquiola, Arçelik için yeni bir seri tasarladı!

TÜM dünyada yarattığı trendler ve sıra dışı tasarımlarla tanınan Patricia Urquiola, mutfaklar için yeni bir bakış açısıyla çok özel bir seri tasarladı. Patricia Urquiola,İstanbul’da Rahmi Koç Müzesi’nde konferans verdi.

MacKenzie-Childs çaydanlıkları mutfaklarınızda yeni bir tarz yaratıyor!

Ünlü Amerikan dekorasyon ve mutfak ürünleri markası MacKenzie- Childs’tan çayınızın yanında keyfinizi de demleyecek çaydanlıklar mutfaklarınıza taşınıyor. MacKenzie- Childs çaydanlıkları mutfaklarınızda yeni bir tarz yaratıyor...

Kale’nin Ultra Lake sistemiyle üretilen yeni mutfakları!

Ultra Lake sistemi, kullanıcılara en parlak, en dayanıklı ve en pürüzsüz mutfak mobilyalarını sunuyor...

ÇEBİ, mutfakları yeni yıla hazırlıyor!

Fazla maliyetten kaçınanlar için ÇEBİ, mutfak akseuarlarıyla mutfakları yeni yıla hazırlıyor...

yeni mutfaklar Haberi

yeni mutfaklar

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala siz de mutfağınızın dekorasyonundaki küçük değişikliklerle bu yenilenmeye hazırlanabilirsiniz. Fazla maliyetli ve zaman alan bir yenilikten kaçıyorsanız sizin için en ideal çözüm aksesuarlarınızı yenilemek olacaktır.

Mutfağınız ister küçük ister büyük olsun, ister modern ister klasik tarzda döşenmiş olsun ÇEBİ’de bu yenilenmeye katkıda bulunacak yüzlerce model ve renkte mobilya aksesuarı bulunuyor. Çoğunlukla kolay temizlenebilir düz yüzeylerin tercih edildiği tek renk mobilyaları bulunan mutfaklarınızın sizin zevkinizi en iyi şekilde yansıtmasını sağlayacak tarzda bir ÇEBİ ürünü mutlaka bulacaksınız. 

Değişen aksesuarlarınızla mutfağınızın bambaşka bir havaya bürüneceğine kuşkunuz olmasın. ÇEBİ’nin her zevke ve bütçeye uygun, kalitesi ile yıllara meydan okuyan aksesuarları mutfağınızın çehresini değiştirmek için sizin seçiminizi bekliyor.


ÇEBİ A.Ş.

Abdurrahmangazi Mah. İslamoğlu Cad.

No: 19 Yenidoğan-Sancaktepe

İSTANBUL / TÜRKİYE 

Tel: (216) 561 11 40 (4...