15 / 05 / 2024

yeni ofis alanları

yeni ofis alanları

Ekonomide yaşanan canlanma ofis kiralarına da zirve yaptırdı. Cushman&Wakefield'ın raporuna göre 2013'te 50 bin metrekareyle ofis kiralama rekoru kırıldı. Kağıthane ve Ümraniye popüler ilçeler oldu...

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

Erzurum’a yeni kayak alanları ve oteller yapılacak!

Kente yapılan üretim tesislerinin haricinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğal güzellikleri de ortaya çıkaran projeler geliştiriyor. Kış turizminin incisi Palandöken’de yeni kayak alanları ve oteller yapılıyor.

Ofis alanları küçülüyor mu?

Fortune 500'ün CEO'ları pandemiyle birlikte değişen ofis şartlarını ve yeni trendleri değerlendirdi. CEO'ların yüzde 7'si daha fazla ofis alanına ihtiyaç duyacağına vurgu yaptı. 

Esnek ofis alanlarına ilgi arttı!

Salgın döneminde uzaktan çalışma sisteminin hayata girmesiyle ofis alanlarında değişim başladı. Ofislere geri dönmeye başlayan şirketler hibrit çalışma alanları yaygınlaştı.

Londra finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirmek için çalışmalara başladı. Merkez 2030 yılına kadar 1.500 konut oluşturmayı planlıyor.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Markalı konutun yeni adresi: Marmara Caddesi!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olacağının sinyallerinin verildiği Marmara Sanayi Sitesi Caddesi'nde yeni projeler hızla yükseliyor. Alan yeni ofis ve konut alanlarının yeni merkezi haline geldi.

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

Ofis alanları yeniden tasarlandı!

Bir yandan pandemiyi bir tasarım yenileme fırsatına dönüştürmeyi, sağlıklı, çevreci, ergonomik, yeni normale uygun çalışma alanları yaratmayı amaçlayanlar, diğer yanda da, ufak değişikliklerle pandemiye uygun ofis uyarlamalarına gidenler bulunuyor.

Kolektif House yeni ofis çözümleri geliştiriyor!

Ofis beklentilerini yakından inceleyen Kolektif House, yeni ofis çözümleri geliştiriyor. Şirket, ön yatırım şartı olmadan, ofis dairelerinde kurumların ihtiyacına uygun taşınmaya hazır ofis modeline başlıyor.

Rusya ticari emlak piyasası: Yeni ofislerde arz yüzde 31 azaldı!

Rusya’da tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ve ekonomideki durgunluk nedeniyle yeni ofis alanlarının yüzde 31 azalması bekleniyor.

Bursa'da deprem ve yeni imar alanları!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mustafa Bozbey, bugünkü yazısında 'Deprem ve yeni imar alanları' konulu yazısını kaleme aldı...

İş dünyasının yeni çekim merkezi Vadistanbul Ofisleri oldu!

İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olarak görünen Vadistanbul projesi 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanlarıyla iş dünyasının da en önemli adreslerinden biri oldu.

yeni ofis alanları Haberi

yeni ofis alanları

Ekonomide yaşanan canlanma ofis kiralarına da zirve yaptırdı. Cushman&Wakefield'ın raporuna göre 2013'te 50 bin metrekareyle ofis kiralama rekoru kırıldı. Kağıthane ve Ümraniye popüler ilçeler oldu.



Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman&Wakefield'in 2013 raporu ekonomideki canlanmanın ofis kiralarına yansıdığını gösterdi. Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Üyesi Tuğra Gönden, "Geçen yıl toplam ofis işlem hacmi 250 bin metrekareye ulaştı. Bu rakamın yarısını kullanım amaçlı satın almalar oluştururken, bazı kurumsal şirketler ise alan gereksinimlerini B sınıfı ofis binalarında çözmeyi tercih etti. Böylece yıl boyunca toplam 50 bin metrekare yeni kiralama işlemi gerçekleşti" dedi. Bu rakam kiralama rekoru anlamına geliyor. 


KAĞITHANE VE ÜMRANİYE ÖNE ÇIKTI 

Rapora göre, özellikle Ümraniye ve Kağıthane bölgesi yeni ofis açmak isteyenler için önemli bir alternatif olmaya devam ediyor. Ümraniye'de gerçekleşen kiralama işlemleri,...