28 / 07 / 2024

yeni ofisler 2017

yeni ofisler 2017

İnovasyon kültürünün gelişmesi için ofis ortamları adeta baştan inşa ediliyor. Teknoloji ile oluşturulan altyapılarla ofisler, yeni dönemin ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor...

Paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının yeni gözdesi oldu!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının da yeni gözdeleri arasında yer alıyor.

Sanal Ofisler emlak danışmanlarının yeni gözdesi!

Emlak sektöründe son dönemde yeni trendler dikkat çekiyor. Emlak sektörünün yeni gözdesi sanal ofisler ofis maliyetlerini yüzde 80 oranında aşağı çekiyor.

Şirketler İngiltere'den AB'ye taşınıyor!

Brexit ile 29 Mart günü Avrupa Birliği'nden ayrılacak İngiltere'den, bugüne kadar 1 trilyon dolarlık para çıkışı gerçekleştirildi. EY raporuna göre, İngiltere'deki çoğu banka da AB içindeki bölgesel operasyonlarını korumak için birlik ülkelerinde yeni ofisler açıyor. 

Yeni Gimat GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Nisan'da!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Nisan 2018 tarihinde yapılacak. 

Yeni Gimat GYO 2017 faaliyet raporunu yayınladı!

Yeni Gimat GYO 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017  faaliyet dönemine ait finansal tablo ve dipnotları, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Yeni Gimat GYO 2017 4. dönem geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Yeni Gimat GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Yeni Gimat GYO 2017 4. dönem geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Yeni Konut Fiyat Endeksi 2017 Aralık'ta yüzde 0,39 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık 2017'de yüzde 0,39  oranında arttı. 

2017‘de doğru lokasyonda olan ofisler satıldı!

2017 yılında doğru lokasyondaki ofisler satıldı. Aksun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir, 2017'de ofis piyasasında yaşanan durgunluğun yatırımların yavaşlamasından kaynaklandığını söyledi. 

2017'nin 3. çeyreğinde 92 bin metrekare yeni ofis pazara girdi!

2017 yılının 3. çeyreğinde bir önceki döneme kıyasla yüzde 12 artışla toplam 92 bin 603 metrekare yeni ofis alanı tamamlanarak pazara girmiş ve toplam arz 5,5 milyon metrekareye yükselmiştir. 

Gayrimenkul sektörü 2017’de yeni bir rekora hazırlanıyor!

Geçen yıl 1.3 milyon konut satışı ile tarihi rekor kıran gayrimenkul sektörü 2017’de yeni bir rekora hazırlanıyor. Yılın ilk 10 ayında 1 milyon 153 bini aşkın ev sahibini buldu. Konut satışlarındaki artışta KDV ve vergi düzenlemeleri ile yapılan kampanyalar etkili oldu.

Hoşdere Semt Bahçekent yeni fiyat listesi 2017!

Hoşdere Semt Bahçekent yeni fiyat listesi 2017 kapsamında daire fiyatları en düşük 248 bin TL'den başlıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle Sur Yapı tarafından İstanbul Hoşdere'de inşa ediliyor...

Halk GYO Yenişehir binası 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Yenişehir binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Yeni Konut Fiyat Endeksi 2017 Kasım'da yüzde 0,17 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım 2017'de yüzde 0,17 oranında arttı. 

yeni ofisler 2017 Haberi

yeni ofisler 2017

Rekabette öne çıkmak, inovasyon ve yenilikçi kültürü geliştirmek için çalışma alanları da yeniden dizayn ediliyor. Para Dergisi'nin haberine göre artık geçmişten bildiğiniz ofisleri, eski verimlilik anlayışlarım unutmanız gerekiyor. Şimdi neredeyse her departmanın yeniden tasarlandığı, “yaratıcılık ortamları” var. Kısaca ofisler, verimlilik alanlarından yaratıcılık ortamlarına dönüşüyor. Artık önemli olan rekabette ön plana çıkacak'sonuçları yaratabilen şirket kültürüne, yaratıcılığa, yenilikçiliğe destek verecek ofis ortamları oluşturmak. Kısacası, ofisler, şirketlerin yönetim süreçleri, yaratım süreçleri ile uyumlu, iyi sonuçları destekleyen, değer yaratan bir fonksiyona bürünüyor. Tabii ki mobilyasından teknolojisine, tasarımına kadar yeniden yaratılmaları gerekiyor.

Özetlediğin bu konuların bir çoğu, Almanya’da kurulu olan Fraunhofer IAO Enstitüsü’nün öncülüğünde süren ve geleceğin ofis trendlerini belirleyen Office 21 Projesi’nin ortaya çıkardığı sonuçlar. Bu araştırmanın sonuçları geleceğin ofislerine gönderilen birer mesaj gibi....