21 / 05 / 2024

yeni ofisler arttı mı 2021

yeni ofisler arttı mı 2021

Ofis ve iş yeri inşaatı için alınan ruhsat sayısı Kovid-19 salgınına rağmen artış gösterdi. Ocak-haziran döneminde ruhsat verilen ofislerin yüzölçümü 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 108 yükseldi ve 1.2 milyon metrekareyi geçti.

Rusya’da yeni konut fiyatlarında rekor artış! üç seneda yüzde 90 arttı!

Rusya Merkez Bankası Başkanı Elvira Nabiullina, Rusya’da son 3 senede yeni konutların fiyatlarının yüzde 90 oranında arttığını söyledi. Üç sene önce dolar 77 ruble iken bugün 89 ruble bandında. 

Buğdayda rekolte arttı! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Çiftçiler şimdi göz atın! 

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy,  buğdayda rekoltenin arttığına dikkat çekti. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? 

Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? Borsalarda fiyatlar arttı mı? Çiftçiler dikkat! 

Çiftçiler, buğday, arpa, mısır fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? Borsalarda fiyatlar arttı mı? İşte buğday, arpa, mısır 2 Nisan 2023 fiyat listesi...

Deprem felaketinden sonra yeni değişiklik: Sismik izolatör ve kauçuktan taşıyıcı kolon üretimi için teşvik arttı!

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar, bugünkü 32128 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Deprem felaketinden sonra yeni değişiklik: Sismik izolatör ve kauçuktan taşıyıcı kolon üretimi için teşvik arttı!

Tahıl koridorunda sevkiyat tam gaz! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftada arttı mı? 12 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bu sabah saatleri itibarıyla tahıl sevkiyatı kapsamında Ukrayna limanlarından 9 gemi daha ayrılırken; Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci de bugün itibarıyla 6 milyon 200 bin ton civarında buğday ve arpa stoku olduğunu belirtti. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı?

Çalışanlara müjde! Yemek parasına yüzde 50 zam geldi! Yol ücreti de arttı! İşte zamlı yeni rakamlar...

Temmuz ayında askeri ücrete ek zamdan sonra çalışanların yol ve yemek ücretleri de arttırıldı. Peki yol ve yemek ücretleri ne kadar oldu? İşte zamlı yeni rakamları...

Askerlik ve doğum borçlanması yeni asgari ücret zammından sonra arttı mı?

Askerlik ve doğum borçlanması, asgari ücrete yapılan ara zamdan sonra araştırılmaya başlandı. Askerlik ve doğum borçlanması yeni asgari ücret zammından sonra arttı mı? İşte detaylar!

Paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının yeni gözdesi oldu!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının da yeni gözdeleri arasında yer alıyor.

ABD'de yeni konut satışları Temmuz'da yüzde 1 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Temmuz 2021'de aylık yüzde 1 arttı ve 708 bine yükseldi.

Çin'de yeni konut fiyatları yüzde 0.23 arttı!

Çin'de yeni ev fiyatları, kıyı kentlerindeki yüksek talebin etkisi ile Nisan'da arttı. Nisan 2021'de yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,23 arttı.

Yeni alınan inşaat işleri Temmuz'da yüzde 14.8 arttı!

‘Türkiye İMSAD Temmuz 2020 Sektör Raporu’na göre, Ocak-Mayıs döneminde 6 sektörün üretiminde artış yaşandı ve inşaat sektöründe talep artışı yaşandı. Koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen inşaat sektöründe yeni alınan inşaat işleri Temmuz'da 14.8 puan arttı...

Yeni konut fiyatları Aralık'ta yüzde 2.94 arttı!

GYODER, Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Aralık 2019 Raporu'na göre, Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 0.58 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.94 oranında arttı...

Yeni konut fiyatları Kasım'da yüzde 2.79 arttı!

GYODER, Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Kasım 2019 Raporu'na göre, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.53 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.79 oranında arttı...

yeni ofisler arttı mı 2021 Haberi

yeni ofisler arttı mı 2021

Kovid-19 salgını pek çok alanda olduğu gibi iş hayatında da değişimleri getirdi. Hürriyet Gazetesi'nden Gülistan Alagöz'ün haberine göre; evden çalışma veya hibrit model (yarı ev-yarı ofis) hayatlarımıza dahil odlu. Yaşanan bu değişimler ve biriken arz sebebiyle ofis piyasasında inşaatların yavaşlaması öngörülürken tam tersi yaşandı. 

Belediyeler tarafından geçtiğimiz senenin ilk 6 ayında 611 bin 747 metrekare ofis ve iş yeri inşaatı için ruhsat verilirken 2021'in ilk 6 ayında bu sayı 1 milyon 274 bin 765’e ulaştı. Yükseliş yüzde 108.4 oldu. 

Yeni ofis ruhsatlarına ilişkin açıklamlarda bulunan TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, “2019 yılının ilk yarısında yaklaşık 495 bin, 2020’nin ilk yarısında 611 bin metrekare ofis ruhsatı alınmıştı. O nedenle bu yıl ocak-haziran için 1.2 milyon rakamı ciddi artış...