30 / 04 / 2024

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık adres

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık adres

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Daqaq ve Mohammed Saidoğlu tarafından kuruldu.

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Karadurdu tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Daqaq ve Mohammed Saidoğlu tarafından kuruldu.

Erkanlı Holding'ten Ortadoğu atağı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu’da yeni projesine başlıyor. İlk günden beri Ortadoğulu yatırımcılardan büyük bir ilgi gören Univa, Lübnan’ı da satış ağına ekledi.

Ortadoğu ve Rusya'nın yeni emlak cenneti Türkiye!

Ev almış ve almayı düşünen yatırımcılar için ‘Türkiye’de gayrimenkul yatırımı’ analiz edildi. Birçok fırsatların sunulduğu ülkemize Ortadoğu ve Rusya'dan yoğun talep var.

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi!

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup tarafından yükselen projede sadece 7 bin 400 TL peşinatla ev sahibi olunuyor.

Ortadoğu'daki gelişmeler emlak sektörünü nasıl etkiler?

2017 yılında yabancı yatırımcıların odağında olan Türk gayrimenkul sektörü, yeni yılda satış rekorları bekliyor. Gayrimenkul sektörü Ortadoğu'daki gelişmelerin etkisinde yeni yıla giriyor.

Ortadoğu Grup'tan Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası!

İnşaat sektöründe 36 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Resim İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde, başlattığı kampanyalarla ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi!

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi 818 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar sunuluyor...

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp 2017 fiyatları!

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp 2017 fiyatları 818 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinat fırsatı bulunan projede yüzde 15 indirim kampanyası uygulanıyor...

Ortadoğu Yeni Nesil Evleri satılık!

Toplam 222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Evleri'nde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor. Ortadoğu Yeni Nesil Evleri satılık daire fiyatları 695 bin TL'den başlıyor.

Ortadoğu Grup'tan 8 yeni proje!

Ortadoğu Grup, İstanbul'un değerlenen bölgelerinde yeni yatırımlara hazırlanıyor. Toplamda 3 bin 200 konutun yer alacağı projeler Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Çengelköy, Çekmeköy ve Fikirtepe bölgelerinde yükselecek.

Ortadoğu Grup'tan Kurban Bayramı kampanyası!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Resim İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul, projelerinde başlattığı kampanyalarla Kurban Bayramı sonuna kadar ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık adres Haberi

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık adres

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Daqaq ve Mohammed Saidoğlu tarafından kuruldu.

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri...