29 / 04 / 2024

yeni Panço mağazaları

yeni Panço mağazaları

Panço'nun açmış olduğu 5 yeni mağaza İstanbul'da Pendik ve Mall of İstanbul, Ankara'da Taurus Alışveriş Merkezi ve Anka Mall, Diyarbakır'da ise Ceylan Park'ta yer alıyor.

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 7 oldu! Nisan'da 25 yeni mağaza açıldı! 

Migros, Nisan ayında 25 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 15 adet Migros, 8 adet Migros Jet ve 2 adet Macrocenter formatında olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Beymen'in yeni mağazalarına YOO Mimarlık imzası!

Türkiye’nin ve dünyanın perakende devlerine tasarım hizmeti sunan YOO Mimarlık, son dönemde Beymen mağazalarının proje çalışmalarını hayata geçirdi.  

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

Altınyıldız Classics mağazalarını açıyor!

Altınyıldız Classics, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında kapattığı mağazalarını yeniden açıyor.

Nişantaşı'ndaki lüks mağazalar kepenklerini kapattı!

O kadar alıştığımız mahalle kültürü Nişantaşı'nda bitmiş, lüks mağazalar kepenklerini kapatmış...

Fenerium mağazaları yarından itibaren kapanacak!

Fenerbahçe Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle kapanacağı duyuruldu.

Ariş mağazaları yenileniyor!

Ariş mağazalarında çok önemli bir değişime hazırlanıyor. Bütün mağazalarının konseptini değiştiriyor. Yeni konseptli ilk mağazası İzmir'de açıldı.

HOM Design Center mağazaları!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi olan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center'da hangi mağazalar var?

NGSTYLE, Körfez'de mağazalar açacak

NGSTYLE, mağazalaşmaya devam ediyor. NGSTYLE'ın kurucusu Nazlı Gürer Aldıkaçtı, "Yeni yatırımlar ve mağazalar için Körfez ülkeleriyle de görüşmelerimiz var" ddi..

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

yeni Panço mağazaları Haberi

yeni Panço mağazaları


Türkiye'nin 36 yıllık en eski çocuk giyim markası olan Panço, yeni açtığı 5 yeni mağazayla zincir ağını genişletiyor. Toplam mağaza sayısı 100'e ulaşan Panço'nun aynı anda yeni açtığı mağazalar Ankara'da Taurus AVM ve Anka Mall'da, İstanbul'da Pendik ve Mall of İstanbul'da. Diyarbakır'da ise Ceylan Park'ta yer alıyor. 100. 

mağazasıyla 'dalya' diyen Panço'nun hedefi 2017 yılı sonunda da 150 mağazaya ulaşmak. Şirket, çocuk alışverişi için özel bir yeni konsept de...