19 / 05 / 2024

yeni projelerde şarj istasyonları

yeni projelerde şarj istasyonları

TÜRKİYE'de geçen yıl 300'e yakın satılsa da elektrikli araçlar geleceğin gerçeği. Bu sebeple, geleceğin konsepti ile konut projelerine imza atan sektör oyuncuları, sitelerde elektrikli araç istasyonları da kurmaya başladı...

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

TOKİ'den ay sonuna kadar 1.740 konutluk 6 yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 6 yeni projenin ihalesini gerçekleştirecek. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde tam 1.742 konut yer alacak.

MG Şubat 2024 kampanyaları için düğmeye bastı! Bu modeli alan tam 1 yıl şarj parası ödemeyecek!

İngiltere’nin en köklü otomobil devleri arasında yer alan MG yeni kampanyası için düğmeye bastı. Farklı modeller için pek çok kampanya sunulurken, bu ay MG4 satın alanlar ise 1 yıl boyunca şarj parası ödemeyecek.

TOKİ'den 3 şehre 614 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 3 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projelerde toplam 614 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a 716 konut ve 71 dükkanlık iki yeni proje müjdesi!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projelerde 716 konut ve 71 dükkan yer alacak.

TOKİ'den 3 şehre 583 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 3 şehirdeki yeni projeler için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa edeceği yeni projelerde toplam 583 konut yer alacak.

TOKİ'den 4 şehre binden fazla yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde dört yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projelerde toplam 1.008 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a 869 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerde toplam 869 konut yer alacak.

TOGG yeni özellikleri ile görücüye çıkacak...

TOGG'un yeni özellikleri ile piyasaya çıkacağı kaydedildi. Buna göre, şarj süresinin kısalacağı ve yeni özellikler geleceği belirtildi. İşte TOGG’un yeni özellikleri ve haberin detayları...

TOKİ'den bu ile 684 konutluk 3 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı'da inşa edeceği 3 yeni projenin ihalesini Aralık ve Ocak aylarında gerçekleştirilecek. Projelerde toplam 684 konut yer alacak.

Opel'den Kasım kampanyası! Corsa Elektrikli araç alana 20.000 TL Eşarj kartı hediye!

Opel kasım ayına özel kampanyasının detaylarını açıkladı. Bu kapsamda Opel Yeni Corsa'da 200 bin TL 12 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla satılacak. Ayrıca Corsa Elektrikli araç alana 20.000 TL Eşarj kartı hediye olacak.

Toyota açıkladı, Yeni Toyota C-HR'ın Türkiye üretimine başlandı

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya’daki fabrikasında Türkiye’de üretilen ve ilk Şarj Edilebilir Hibrit (PHEV) otomobil olan yeni nesil Toyota C-HR’ın üretimine başlandığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Konut siteleri ve binaları elektrik çarptı! Elektrikli araç sahipleri otoparklara şarj yeri talep ediyor!

Günden güne yayılan elektrikli araçlar konut otoparklarında yeni probleme neden oldu. Elektrik araç sahipleri konut siteleri ve binasının otoparkında aracını şarj etmek için yer talep etmeye başladı.

yeni projelerde şarj istasyonları Haberi

yeni projelerde şarj istasyonları

İnşaat firmaları yeni nesil projelerinde elektrikli otomobiller için de şarj üniteleri kurmaya başladı. 


TÜRKİYE'de geçen yıl 300'e yakın satılsa da elektrikli araçlar geleceğin gerçeği. Bu sebeple, geleceğin konsepti ile konut projelerine imza atan sektör oyuncuları, sitelerde elektrikli araç istasyonları da kurmaya başladı. Proje ortaklarından Özkan Özçelik, İTO Yatırım tarafından Ankara'nın en değerli bölgelerinden Oran'da inşa edilen 184 metre yüksekliğindeki 48 katlı konut ve AVM projesi 'One Tower', projesinde de elektrikli otomobiller için şarj üniteleri bulunacağını açıkladı.

Keza, Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul Lounge, îstanbul Lounge-2, Kağıthane Ofishane, Platform Merter ve BursaHarmonyTowers projelerinde önemi gün geçtikçe artan elektrikli araçlar için şarj üniteleri kurulacağını, bundan sonraki yatırımlarda da buna dikkat edeceklerini kaydetti. 


Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (Konutder) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik de, geleceğin...