02 / 05 / 2024

MG Şubat 2024 kampanyaları için düğmeye bastı! Bu modeli alan tam 1 yıl şarj parası ödemeyecek!

MG Şubat 2024 kampanyaları için düğmeye bastı! Bu modeli alan tam 1 yıl şarj parası ödemeyecek!

İngiltere’nin en köklü otomobil devleri arasında yer alan MG yeni kampanyası için düğmeye bastı. Farklı modeller için pek çok kampanya sunulurken, bu ay MG4 satın alanlar ise 1 yıl boyunca şarj parası ödemeyecek.



İngiltere’nin en köklü otomobil devleri arasında yer alan MG merakla beklenen Şubat 2024 kampanyası için düğmeye bastı. 2021 yılının sonunda giriş yapmış olduğu Türkiye pazarında dikkatleri üzerine çeken başlattığı kampanyalar kapsamında takas desteği sunarken ayrıca MG4 satın alanların da 1 yıl şarj parası ödemeyeceğini belirtti.

Yaptığı açıklamada Satış ve satış sonrası için yatırımları hızlandırdıklarını kaydeden Tibet Soysal, MG markasını 2021 yılı sonunda Türk tüketicisiyle buluşturmaya başladıklarını kaydederek, 20 servis ve 11 bayi ile başlatmış oldukları bu süreçte 2023 yılının sonu itibarıyla 30 yetkili satıcı ve servis sayısına ulaştıklarını belirtti. Tibet Soysal açıklamasında 2024 yılı için hedeflerinin bu sayıyı 40’a yükseltmek olduğunu söyledi.

Aydınlık'ta yer alan habere göre Türkiye’de elektrikli araçlara olan ilginin hızla arttığını dile getiren Genel Müdür Yardımcısı Tibet Soysal, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Taleplerde yaşanan bu artışı öngörerek stoklarımızı güçlü tutmayı sürdürüyoruz. Bugün itibarıyla 2024 yılının ilk döneminde yetecek kadar elektrikli araç bulunurluğumuz mevcut. Ayrıca MG4 Electric ve ZS EV modellerimiz için hazırlamış olduğumuz güçlü avantajlara çok yoğun bir talep var. Bu kapsamda yeni iş birlikleriyle araçlarımızı daha da cazipleştiriyoruz. Eşarj ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında MG4 Electric modelimizi bu ay satın alan müşterilere 1 senelik şarjı hediye ediyoruz. Yani Şubat ayında MG4 satın alanlar 1 sene boyunca şarj parası ödemeyecek.”

MG Şubat 2024 kampanyaları için düğmeye bastı! Bu modeli alan tam 1 yıl şarj parası ödemeyecek!

Otomotiv devi MG Türkiye, 2024 Şubat kampanyası kapsamında MG4 Electric satın alan müşterilerine hem takas hem de kredi desteği sunarken ayrıca 577 km WLTP şehir içi menzili ile yüzde 100 elektrikli sürüş keyfini yaşatan MG4 Electric modeline; 200 bin Türk Lirası'na 12 ay vade ve yüzde 0 faizli krediye ek, 70 bin Türk Lirası'na ulaşan takas desteği ile sahip olunabiliyor. Bir diğer yüzde 100 elektrikli model olan ZS EV modeli için de 80 bin Türk Lirası takas desteği ya da 250 bin Türk Lirası'na 12 ay vadeli yüzde 0,49 faizli kredi desteği sağlanıyor.

Başlatılan kampanya kapsamında ayrıca bu modelleri alanlara Wallbox hediyesi ya da 1 senelik şarj kartı hediye ediliyor. MG'nin müşterilere sunmuş olduğu en önemli avantaj da “MG ValueGuard Değer Koruma Programı”. Ayrıca standart 7 sene -150 bin kilometrelik araç ve batarya garantisi, güçlü satış ve servis ağı ile benzersiz bir satın alma süreci eş zamanlı bir şekilde sunuluyor.

 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Elektrikte zam beklentisi yüzde 60! Bireysel sübvansiyon dönemi de geliyor! 

Altında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde! 16 Şubat 2024 altın fiyatları


Geri Dön