18 / 05 / 2024

yeni seferler

yeni seferler

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi'nin (BUDO) İstanbul'dan satın aldığı 'Hamdi Karahasan' gemisi, 1 Haziran'dan itibaren Mudanya – İstanbul Büyükada turlarına başlıyor. Mudanya - Büyükada arasında 1-22 Haziran tarihleri arasında kampanya başlatıldı.

Ankara'ya yeni tren hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu resmen açıkladı: Seferler yarın başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren seferlerini 21 Mart'ta başlatacaklarını müjdeledi. Söz konusu seferler günde 6 sefer olarak yapılacak.

Doğu Ekspresi'nde yeni seferler ne zaman başlayacak? Yolculuk kaç saat?

Doğu Ekspresi'ne hem yurt içinden hem yurt dışından gelen yoğun talep üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Turistik Doğu Ekspresi'nin dışında yeni turistik tren rotaları oluşturmak üzere harekete geçti. Turistik Doğu Ekspresi'nin yeni seferlerinin başlayacağı tarih de belli oldu.

Uludağ'ın yeni teleferik hattında seferler 7 Haziran'da başlıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Uludağ’a ulaşımı daha çağdaş bir hale kavuşturmak hedefiyle modernize ederek kente kazandırdığı yeni teleferikte yolculu seferlerin 7 Haziran Cumartesi günü başlayacağını söyledi.

THY'den Mısır'a 4 yeni seferler!

Türk Hava Yolları, Şarm eş-Şeyh'e haftada 4 sefer düzenleyecek

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

yeni seferler Haberi

yeni seferler


İstanbul - Bursa arasında deniz otobüsü seferleri düzenleyen BUDO, hizmet ağına pazar günleri yapılacak İstanbul Büyükada turlarını da ekledi. Burulaş’ın İstanbul Şehir Hatları Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den satın aldığı, 'Hamdi Karahasan' yolcu gemisi, Mudanya iskelesine demirledi. 1980 yılında Haliç Tersanesi'nde inşa edilen, 56 metre uzunluğunda, 10.5 metre genişliğindeki 1500 yolcu taşıma kapasitesine sahip gemi, uzun yıllar İstanbul şehir hatlarında görev yaptıktan sonra rotayı şimdi Mudanya - Büyükada hattına çevirdi.


Mudanya - Büyükada arasındaki ilk seferine 1 Haziran Pazar günü başlayacak olan 'Hamdi Karahasan gemisi', saat 08.30’da Mudanya BUDO iskelesinden kalkıp Büyükada’ya demirleyecek. Günü Büyükada’da geçirme imkanı bulacak vatandaşlar saat 18.30’da da Büyükada’dan Mudanya’ya dönecek. Mudanya - Büyükada arasında 1-22 Haziran tarihleri arasında kampanya başlatan Burulaş, bu tarihler arasında gidiş-dönüş...