28 / 04 / 2024

yeni şehir hastaneleri

yeni şehir hastaneleri

Türkiye'nin sağlık alanındaki en büyük yatırımları arasında yer alan şehir hastanelerine dört yenisi daha ekleniyor.

Şehir hastaneleri yatırımları hız kesmeyecek!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı Kayseri Şehir Hastanesinin açılış töreninde, önemli açıklamalarda bulundular. 

Bu yıl 5 yeni şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen 2018 yılı hedeflerine göre, Türkiye sağlık sektöründe dev yenilik yaşayacak. Hedefte yıl içerisinde beş yeni şehir hastanesi daha halka hizmete açılacak.

Türkiye'ye 41 bin yataklı akıllı hastaneler geliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel işbirliği ile gerçekleştirilen "Şehir Hastaneleri" projesiyle, Türkiye 41 bin 091 yataklı hastanelerine kavuşacak. Hastanelerin 6 ile 8 tanesi bu sene hizmete açılacak.

20 yeni şehir hastanesi inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlık alanındaki dev yatırımlar ve reformlarla çağ atlayan Türkiye'ye bir müjde daha verdi: 20 yeni şehir hastanesi için hazırlığımız var..

Şehir hastaneleri gayrimenkul fiyatlarını artırıyor!

Türkiye’ de ilk defa Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı ile düzenlenen Sövereign We-alth Fund Institute (SWF); 30 ülkeden Ulusal Varlık Fonları yöneticileri, emeklilik fonları ve özel fon yöneticilerinin katıldığı “Türkiye Yatırım Zirvesi” gerçe

Şehir hastaneleri gayrimenkullere değer katıyor!

Ankara toplam yatırım tutarı 20 milyar doları bulacak olan ve 60 bin yatağa ulaşacak kamu özel ortaklığıyla yapılacak şehir hastaneleri, gayrimenkul sektörüne de ivme kazandırıyor...

Yeni hastanelerle Ankara sağlığında başkenti olacak!

Müezzinoğlu, 12 Eylül 2013'te Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla 14 şehirde 15 şehir hastanesi yapmak üzere Haliç Kongre Merkezi'nde imza töreni yapıldığını anımsatarak, "Türkiye'nin, hayalleri hayata geçiyor" dedi

Başbakan Erdoğan: Şehir hastaneleriyle hizmet kalitesini artırıyoruz!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Şehir Hastaneleri Projesi ile sağlık hizmetinin kalitesini daha da artırıyor, bütün imkanları bir araya topluyor, hizmet alımını, hizmet sunumunu çok daha kolaylaştırıyoruz" dedi...

Recep Tayyip Erdoğan müteahhitlere seslendi: Gelin bizlere okullar yapın!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 14 şehir hastanesinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, şehir hastanelerinin 11 yıl önceki hayali olduğunu söyledi. Erdoğan: "Müteahhitlere sesleniyorum; gelin bizlere okullar yapın" dedi

Şehir hastaneleri için 7.6 milyar kira ve hizmet bedeli ödendi!

Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Naci İşoğlu, şehir hastaneleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşoğlu, "Şehir hastaneleri kamu adını kullanarak küresel sermayeye yeni ve büyük bir kaynak aktarmanın aracı olarak kullanılmaktadır" dedi...

2 yılda 13 yeni şehir hastanesi açılacak!

Türkiye'nin sağlık alanındaki en önemli yatırımları arasında bulunan şehir hastaneleri açılış için gün sayıyor. Beş yıldızlı otel konforuna sahip 13 yeni hastanenin 2 yılda açılması planlanıyor.

Yenişehir'e 104 yataklı huzurevi açılıyor!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatının yüzde 80'lik tefrişatı tamamlandı" dedi.

Yenişehir'in yeni huzurevi Nisan'da açılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatı TOKİ tarafından yapıldı." dedi.

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Yenişehir Voyvoda Camii restore ediliyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan tarihi camiiler Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor. Yenişehir’deki en eski camilerinden biri olarak bilinen Voyvoda (Çınarlı) Camii Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor..

Yenişehir'e 4.5 milyon TL'ye sulama göleti inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir ilçesinde çiftçilere verdiği gölet sözünü tuttu. Yenişehir ilçesine bağlı Terziler köyüne BUSKİ tarafından yapılacak sulama göleti 4,5 milyon TL’ye mal olacak.

Bursa Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi için acele kamulaştırma!

Bursa Yenişehir İlçesinde tesis edilecek Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi'nin yapımı amacıyla, proje güzergahına isabet eden alanlarda Türk Standartları Enstitüsü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Yenişehir Pazaryeri'nin kader değişecek!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Yenişehir Pazaryeri’ne inşa edilmesi planlanan yeni hizmet binasının bölgenin kalkınarak gelişmesine katkı koyacağını söyledi. Konak Belediyesi’nin yeni hizmet binasıyla ilgili öneriler geldi.

Şanlıurfa Yenişehir'de 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki 5 bin metrekare büyüklüğündeki boş arsayı 15 milyon TL + KDV muhammen bedel ile satışa çıkardı. İşte Şanlıurfa'daki o arsa satışı ihalesinin detayları...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi ihalesi bugün!

Toplu Konut idaresi Başkanlığınca Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek. ihale saat 14:30'da yapılacak.

Yenişehir'e test merkezi ve otomobil fabrikası inşa edilecek!

Yenişehir Gündem Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün ki köşe yazısında test merkezi ve otomobil fabrikası alanları hakkındaki konuları ele aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın köşe yazısı;

Yahşihan Yenişehir Mahallesi sakinleri tapularını istiyor!

Kırıkkale'de sosyal konut evlerinde oturan vatandaşlar yardım bekliyor. Yahşihan Yenişehir Mahallesi'nde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 450 konutta oturan vatandaşlar evlerin tapularını istiyor.

yeni şehir hastaneleri Haberi

yeni şehir hastaneleri

Kamu-özel ortaklığı modeli ile yapılan, yaklaşık 41 bin yataklı şehir hastanelerine bu sene 4 yeni hastane daha katılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye'nin sağlık alanındaki en büyük yatırımlarından olan ve "Sağlıkta Dönüşüm Programı" kapsamında kamu-özel iş birliğiyle hayata geçirilen yüksek teknoloji özellikli Elazığ, Manisa, Eskişehir ve Ankara Bilkent şehir hastaneleri açılış için gün sayıyor.

Anadolu Ajansı muhabirinin Sağlık Bakanlığı verilerinden derlediği bilgilere göre, Yozgat, Mersin, Isparta, Adana ve Kayseri şehir hastanelerinden sonra Elazığ Şehir hastanesinde de hasta kabulü başladı.

"Şehrin en üst düzey hastanesi" olarak hizmet veren Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü ise genel hastane 480, kadın hastalıkları ve doğum için 261, kalp ve damar hastalıkları için 412, psikiyatri hastanesi için 120, fizik tedavi ve rehabilitasyon için 200, yüksek güvenlikli adli psikiyatri...