29 / 07 / 2024

Yeni Spektrum Madencilik Enerji Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi iletişim 

Yeni Spektrum Madencilik Enerji Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi iletişim 

Spektrum Madencilik Enerji Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Karan Veysel Yazmacı tarafından kuruldu.

Kripto para piyasasında 38 milyon dolarlık yeni anlaşma imzalandı!

Kripto para piyasasında yeni bir anlaşma haberi geldi. Kripto para madencilik şirketinden 38 milyon dolarlık anlaşma haberi kripto borsasına bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Spektrum Madencilik Enerji Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spektrum Madencilik Enerji Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Karan Veysel Yazmacı tarafından kuruldu.

Ayyıl Hafritar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Ayyıl Hafritar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile yeni şube açtı.

Mersin yeni imar planlarını bekliyor!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 23 No’lu Madencilik ve Mineral Ürünler Meslek Komitesi üyeleri, Mersin'de yeni imar planlarının beklendiğini açıkladı.

Şenbaş Grup CPM ERP’nin yeni müşterisi oldu!

Ticari faaliyetleri 1970’lere dayanan madencilik, tarım, yapı, uluslararası nakliye, gıda, orman ürünleri ve inşaat sektörlerinde hizmet veren Şenbaş Grup; CPM ERP’nin yeni müşterisi oldu.

E-Mak, İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016'da sergilendi!

Simge Group bünyesindeki E-Mak Münih’teki "İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016"da en yeni ve en teknolojik ürünlerini sergiledi. E-Mak’ın 600 ton ağırlığındaki entegre asfalt üretim sistemi büyük ilgi gördü.

MFK Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MFK Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mazhar Karaçavuş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

CVK Group 5 yılda 6 yeni otel açacak!

Madencilik sektöründe faaliyet gösteren ve 5 yıl önce Taksim CVK Otel ile turizm alanındaki ilk yatırımını yapan CVK Group, önümüzdeki 5 yılda 6 yeni otel açmayı planlıyor.

Çullas Grup 2 yeni fabrikasını 2015'de hizmete sunacak!

Bergama Madencilik yeni yatırımlarla büyüyecek. Dünyanın sayılı perlit üreticilerinden Bergama Madencilik ’i bünyesinde barındıran Çullas Grup, Aliağa ve Akhisar OSB’lerde 2 yeni fabrikasını hizmete sunacak

İnşaatta ve madencilikte yeni dönem başlıyor!

Hükümet, ILO'nun 167 ve 176 sayılı sözleşmelerini onay için TBMM'ye gönderdi. Onaylandığı zaman, madencilik ve inşaatta yeni bir dönem başlayacak.Maden ve inşaat sektöründe çalışanlara ‘tehlike durumunda çalıştıkları yerden uzaklaşma’ hakkı geliyor...

Zeytinlik alanlarda madencilik mi yapılacak?

TBMM'ye sunulan ve onay bekleyen yeni kanun tasarısı ile zeytinlik alanlarda yapılaşma yasağı kaldırılarak bu alanlarda tesis yapımı ve işletimine izin veriliyor. Peki, zeytinlik alanlarda madencilik mi yapılacak?

İhlas Madencilik yönetim kurulu ataması yaptı!

İhlas Madencilik A.Ş, Yönetim Kurulu'ndan istifa ile yeni Yönetim Kurulu Üyesi atanması ve komite görevlendirmeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu' na yazılı bir açıklama yaptı...

Castrol, inşaat ve madencilik sektöründe yeni bir devir başlatıyor!

Madeni yağ sektörünün öncü markası Castrol, iş ortaklarının problemlerine yönelik tasarladığı çözüm paketi ile inşaat ve madencilik sektöründe yeni bir devir başlatıyor. Madeni yağ sektöründe 100 yılı aşkın bilgi birikimine sahip...

Yeni Spektrum Madencilik Enerji Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi iletişim  Haberi

Yeni Spektrum Madencilik Enerji Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi iletişim 

Spektrum Madencilik Enerji Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Karan Veysel Yazmacı tarafından kuruldu.

Spektrum Madencilik Enerji Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Madencilikmesinde yazılı olan işler. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi, Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, ürünlerin aranması, çıkartılması, işlenmesi, alımı satımı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü kesilebilir ve parlatabilir...