27 / 04 / 2024

Kripto para piyasasında 38 milyon dolarlık yeni anlaşma imzalandı!

Kripto para piyasasında 38 milyon dolarlık yeni anlaşma imzalandı!

Kripto para piyasasında yeni bir anlaşma haberi geldi. Kripto para madencilik şirketinden 38 milyon dolarlık anlaşma haberi kripto borsasına bomba gibi düştü. İşte detaylar…



İflas başvurusundan bulunan kripto para madencilik şirketi Core Scientific, elindeki ASIC cihazları satmak için yeni bir anlaşma yaptı. Kripto para madencilik şirketi Core Scientific NYDIG ile 38,6 milyon dolarlık anlaşma yaptığını duyurdu.      

38,6 MİLYON DOLARLIK KREDİSİNİ ÖDEMEK İÇİN NYDIG İLE ANLAŞMA YAPTI

Kripto para piyasasında 38 milyon dolarlık yeni anlaşma imzalandı!

Kripto para madencilik şirketi Core Scientific, devam eden iflasının ortasında yeni planlar yapmaya devam ediyor. Core Scientific, teminat olarak kullanılan yaklaşık 27 bin 403 makineyi devretmesiyle birlikte 38,6 milyon dolarlık kredisini ödemek için NYDIG ile anlaşma sağlandığını belirtti.

Kripto para madencilik şirketinden 38 milyon dolarlık anlaşma haberi kripto borsasına bomba gibi düştü. İşte detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön