28 / 04 / 2024

yeni stadyumlar

yeni stadyumlar

Spor alanındaki yatırımlar hız kesmiyor. 2016 yılında spor tesisler için 540 milyon liralık yatırım yapılırken, yeni yılda da farklı branşlarda mega yatırımlar faaliyete geçirilecek.

Türkiye'nin stadyumları açılıyor!

Spora yapılan yatırımlarla birlikte Türkiye'de bu yılın sonuna kadar bir çok stadyum hizmete girecek. Ülke futbolunun gelişimine katkı vermesi beklenen stadyumları sizler için derlendi.

26 yeni stadyum inşaatında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tesisleşme hamlesi çerçevesinde yapımına hızla devam edilen 26 yeni stat, ülke sporunun çehresini değiştirmeye hazırlanıyor...

Malatya Arena Stadı inşaatı hızla sürüyor!

TOKİ tarafından yüklenici firma aracılığıyla yaptırılan Malatya Arena Stadında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 25 bin seyirci kapasiteli stadın inşaatında yüzde 60 oranında yol alındı.

18 stadyum projesinden 11'i tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yaptığı işbirliği sonucu gerçekleştireceği 18 stadyum projesinin 11'ini bitirmeyi başardı...

TOKİ, stadyum, yüzme havuzu ve gençlik merkezi yapacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2012'de 18 yeni stadyum, 18 kapalı yüzme havuzu ve 75 gençlik merkezi olmak üzere toplamında 384 spor yatırımının gerçekleştirilmeyi planlıyor

İstanbul Yeni Havalimanı'nın LED ekranları Amasya'dan!

Birçok stadyumların ve televizyon kanalının LED ekranlarını üreten Taglıg, Amasya'daki tesisinde İstanbul Yeni Havalimanı'nda kullanılacak LED ekranlarını üretecek.

Yeni stadyumlar artık büyük olmayacak!

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu, ilk 10'a girdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, "Bundan sonra yeni stadyumları çok büyük yapmayacağız." dedi. 

Türkiye'ye 6 yeni stadyum müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ imkanlarıyla Ankara, Elazığ, Erzincan, Hakkari, Şırnak ve Edirne'de yeni stadyumlar inşa edilecek.

İzmir Göztepe ve Karşıyaka stadyumlarının ihale tarihi belirlendi!

TOKİ tarafından inşa edilecek İzmir Göztepe ve Karşıyaka yeni stadyumlarının ihale tarihleri açıklandı.

Türk şirketler yurtdışında 21 spor tesisi ve stadyum işini aldı!

Adana’dan İzmir’e, Samsun’dan Mersin’e kadar ülkenin dört bir yanında açılan yeni stadyumlar sonrası, Türk müteahhitler yurtdışındaki dev stadyum projelerine de imza atmaya başladı.

Sivas ve Eskişehir stadyumlarında sona yaklaşıldı!

Yapımı devam eden Sivas ve Eskişehir stadyumlarında sona yaklaşıldı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sivas stadyumunun yeni sezonda hizmete gireceğini ve Eskişehir stadyumunun eylül ayında hazır olacağını belirtti.

Barcelona Camp Nou Stadı 4 senede yenilenecek!

Barcelona bugün düzenlediği basın toplantısıyla yeni stadyumlarını tanıttı. Futbolcuların da katıldığı organizasyonda Nou Camp'ın tadilat göreceği belirtildi. Barcelona Başkanı Bartomeu, stat inşaatı sürerken maçların oynanmaya devam edeceğini açıkladı.

Antalya Arena ne zaman açılacak?

ANTALYASPOR Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yeni stadyumlarındaki koltukların montajının devam ettiğini söyledi. Statta resmi devir işlemlerinin tamamlanmasından sonra stadın açılması için Futbol Federasyonu'na başvurulacak.

Antalyaspor Stadı'nda sona gelindi!

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yeni stadyumlarındaki koltukların montajının devam ettiğini söyledi. Ceylan, yeni statlarının resmi devir işlemlerinin henüz yapılmadığını belirtti.

Antalyaspor Stadı inşaatında sona gelindi!

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yeni stadyumlarındaki koltukların montajının devam ettiğini söyledi. Ali Ceylan: "Bir an önce yeni statta oynamayı istiyor ve tüm hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz." dedi.

Bursa'nın yeni stadyumunun çatısı özel teflon malzemeyle kaplanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından UEFA'nın son kriterlerine uygun olarak inşa edilen ve tamamlandığında dünyanın sayılı stadyumları arasına girecek, 45 bin kişilik yeni stadyumda, çatının özel teflon malzemeyle kaplanmasına başlandı.

Beşiktaş'ın yeni stadı her türlü şarta uyumlu olacak!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena ismini alacak yeni statlarının yapı inşaat ruhsatını, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’dan teslim aldı. Orman, Türk Telekom Arena’daki sorunların yeni stadyumlarında yaşanmayacağını söyledi.

3,5 milyar liralık yeni stadyumlar 2015'te hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2011 yılında 24 kente yeni stadyum projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 2014 yılı sonunda 26 stadyumun 15’i tamamlanıyor. Kalan 11 stadyum ise 2015 yılı ortalarında bitecek....

yeni stadyumlar Haberi

yeni stadyumlar

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 30 stadyum projesinden 9  tamamlanırken, 14 adedinin yapımı 7 tanesinin ise proje ve ihale çalışmaları devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın sürekli takip ettiği proje kapsamında İzmir Alsancak, Göztepe, Karşıyaka, Giresun, Ordu stadyumlarının ise 2017 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. Bakanlığın  yeni yıldaki öncelikli hedefi yatırım programında yer alan projelerin yapımının hızla tamamlanarak Türkiye’nin 81 ilinde yeni tesisleri gençler başta olmak üzere farklı yaş gruplarındaki kişilerin hizmetine sunabilmek. Bakan Kılıç’ın talimatıyla Türkiye’nin dört bir yanında yapımı devam eden mahalle tipi spor tesislerinin gençlerle buluşturulmasında 2016 yılında önemli adımlar atıldı. 2014-2016 yılları arasında 549’u futbol, 303’ü basketbol-voleybol olmak üzere toplam 852 mahalle tipi spor tesisi gençlerle buluştu. Toplamda 556 tesisin yapımı ise devam...