09 / 05 / 2024

yeni stat çalışmaları

yeni stat çalışmaları

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımına devam edilen modern statlar yavaş yavaş şekillenmeye başladı.11 kentin 2014 sonunda yeni statlarına kavuşması planlanıyor. Bursa ve Afyon'daki stat inşaatlarının yüzde 90'ı tamamlandı...

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Yeni Ordu Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat çalışmaları tamamlandı.

Elazığ'da inşa edilecek yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor!

Merkezi Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği Elazığ'da yıkımı tamamlanan ağır hasarlı binaların yerine yapılacak yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor.

Yeni Yusufeli'nde inşaat ve alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yusufeli Barajı'nın devreye girmesiyle sular altında kalacak olan Artvin'in Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yerindeki çalışmalar devam ediyor. yeni yerleşim yerindeki 1. bölgede inşaatlarda yüzde 85 oranında fiziki gerçekleşme sağlandı...  

Berat Albayrak: Yeni finansal mimari çalışmaları ele aldık!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi 4. toplantısını gerçekleştirdik. Piyasalardaki likidite ve kredi büyümesine ilişkin gelişmeleri, yeni finansal mimari çalışmaları ele aldık" diye konuştu.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Ankara'nın yeni adliyesi için çalışmalar başladı!

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet yeni adliye binası için toplantı düzenledi. Feyzioğlu, yeni adliye binası için çalışmaların başladığını açıkladı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap'ta çalışmalar başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap projesinde çalışmalar başlıyor. Projede hafriyat 2019 Şubat'ta başlayacak...

Yeni Ulus Meydanı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Ankaralıların ilk defa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’dan duyduğu ve öncelikli projeler arasında bulunan “Yeni Ulus Meydanı Projesi” için sondaj çalışmaları başladı.

Yeni Tokat Havalimanı'nda çalışmalar başladı!

Tokat’ta yaklaşık 115 milyon TL’ye ihale edilen yeni havalimaninda başlayan pist apron ve taksiyolu imalatlarına ait çalışmalar hızla devam ediyor. 

TOKİ yeni Hasankeyf’in inşa çalışmalarına hız verdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ilısu Barajı göl sahasında kalan “Batman’ın Hasankeyf İlçesi 3 belde ve 105 köyde Kentsel Yeni Yerleşim Alanı”nda alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere yürüttüğü çalışmaları hızlandırdı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda çalışmalar 7/24 sürüyor!

Türkiye'nin gurur projesi İstanbul Yeni Havalimanı'nda çalışmalar 7/24 esasına göre tam kapasite devam ediyor...

yeni stat çalışmaları Haberi

yeni stat çalışmaları

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımına devem edilen modern statlar yavaş yavaş şekillenmeye başladı.


Gençlik ve Spor Bakanlığının, Türkiye'ye Avrupa ve UEFA standartlarında statlar kazandırmak için başlattığı proje kapsamında inşaatlar tüm hızıyla sürüyor.


AA muhabirinin Bakanlıktan aldığı bilgiye göre, ilk etapta 11 kent, 2014 yılı içinde yeni statlarına kavuşacak. Seyirci kapasitesi 15-40 bin arasında değişecek statların, 2014 yılı sonuna kadar Türk futbolunun hizmetine sokulması hedefleniyor. 


Bursa ve Afyon, yeni statlarına diğer kentlerden daha erken kavuşacak şehirler. Her iki kentteki stat yapımında sona yaklaşılırken, inşaatların yüzde 90'ı tamamlandı. 


Malatya futbolunun hizmetine sunulacak 25 bin kişilik stadın inşaatında yüzde 70 oranında yol alındı. Futbol turizminin merkezi olma yolunda ilerleyen Antalya'da yapımı devam edilen 33 bin kişilik modern stat yüzde 30 oranında bitti.


Gençlik ve Spor Bakanlığı...