17 / 06 / 2024

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 2 yeni proje daha geliyor! Çalışmalar resmen başladı!

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 2 yeni proje daha geliyor! Çalışmalar resmen başladı!

KİPTAŞ'ın Sultangazi ve Eyüpsultan’daki iki yeni projesi için çalışmalar devam ediyor. Söz konusu projeler riskli yapıda yaşayan vatandaşlar için hayat kurtaran, hızlı ve köklü bir çözüm olacak.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sultangazi ve Eyüpsultan’daki iki yeni projesi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Hafriyat çalışmalarının devam ettiği söz konusu projeler riskli yapıda yaşayan vatandaşlar için hayat kurtaran, hızlı ve köklü bir çözüm olacak.


ALİ KURT'TAN PAYLAŞIM GELDİ

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X hesabı https://x.com/AliKurtistanbul/ üzerinden yaptığı paylaşımda "Sultangazi ve Eyüpsultan’daki rezerv konutlarımız, riskli yapıda yaşayan vatandaşlarımız için hayat kurtaran, hızlı ve köklü bir çözüm olacak." dedi.

 

Ali Kurt'un paylaşımına şu yorumlar geldi:

 


SULTANGAZİ PROJESİYLE 448 YENİ KONUT GELİYOR

KİPTAŞ'ın Sultangazi projesinde 488 konut ve 21 adet ticari alan yer alıyor. 18 blok olarak inşa edilecek olan KİPTAŞ Sultangazi projesinin arsa alanı 26 bin 729 metrekare olarak açıklandı.

KİPTAŞ Sultangazi projesindeki A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K ve L blokların tamamı konut şeklinde tasarlanmış olup, M,N,O,P,R,S bloklarında ticari alanlara yer verilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sultangazi projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alacak.

KİPTAŞ Sultangazi projesi kapsamındaki bloklar en fazla 5 bodrum kat olacak şekilde tasarlandı. İnşaat alanı 100 bin 358 metrekare olarak belirtilen proje kapsamındaki blokların toplam oturum alanı 16 bin 162 metrekare olarak açıklandı.

KİPTAŞ Sultangazi projesinde yer alan ticari alanlar içerisinde  kreş, mahalle evi, kafe, ve marketler yer alacak. Projede ayrıca açık otoparklar, yaya yolu, çocuk oyun parkı, kameriye, peyzaj alanı da bulunuyor.

KİPTAŞ Sultangazi projesinin E-80 karayoluna mesafesi kuş uçuşu 650 metre olara, Atatürk Havaalanı'na mesafesi 13,3 kilometre ve E-5 karayoluna mesafesi 6,8 kilometre olarak açıklandı. 

 

Kırklareli'de 7 adet arsa ile İstanbul'daki 17 konut ve 1 adet iş yeri satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

'Gram altın 3 bin TL olacak' diyen İslam Memiş'ten elinde TL olanlara yeni uyarı geldi!

Sıfır araçlar liste fiyatlarının altında satılıyor: Otomobil alacaklara müjde: 300 bin TL'lik indirimler başladı!


Geri Dön