06 / 05 / 2024

yeni tekne parklar nereye yapılacak

yeni tekne parklar nereye yapılacak

İstanbul Boğazı'nda Tarabya ve İstinye koylarına tekne parklar yapan İSPARK, gelen yoğun talebi karşılamakta zorlanınca yeni çözüm arayışlarına girdi. İSPARK 50 milyon liralık yatırımla Boğaz'da tekne park kuracak...

1934'te İstanbul'da yeni sokak açılmayacak, park yapılmayacak kararı!

1934 yılında İstanbul'da gerek görülmedikçe sokak ve park yapılmamasına karar verilmiş. Bu karar belediye tarafından onaylanmış,  ve yeni sokak ve parkların yapılmamasına karar verilmiş.

‘Market tekne mi satar?’ demeyin.. A101’de her şey var!

‘Market tekne mi satar?’ demeyin.. A101’de her şey var! A101 market 11 Ağustos Perşembe günü için çeşitli aktüel ürünlerin yer aldığı yeni kataloğunu yayınladı. Yayınlanan yeni katalogda özellikle bir ürün dikkat çekiyor. Marin Bot markasına ait bir tekne!

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe satışta! 18 etapta 10 bin yeni konut geliyor!

Güvenli, konforlu evleri; sosyal alanları, parkları, bahçeleri, caddeleri, geniş bulvarlarıyla dikkatleri çeken Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi satışa sunuldu. İşte Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesiyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Trabzon'a 3 yeni Uzungöl geliyor!

Orman Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Trabzon'daki Uzungöl gibi 3 yeni tabiat turizm merkezi için düğmeye bastı.

Darıca'ya yeni parklar yapılıyor!

Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçede ihtiyaç duyulan noktalara yeni parklar inşa edecek.

Ünye Belediyesi'nden 3 yeni park!

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

İstanbul'a 3 yeni ada geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik'e 3 ada yapıyor. Adaların toplam yüzölçümü 603 bin 500 metrekareden oluşacak. Adalarda su sporu alanları, yelken, tekne turları, gezinti ve seyir terasları, dinlenme ve yemek alanları, parklar ve bisiklet parkurları gibi çok sayıda aktivite alanı yer alacak.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

Adıyaman'daki parkların yenilenmesi ve onarılması isteniyor!

Adıyaman'da yeni kurulan çocuk parklarına vatandaşlar tepkili. Halk, kırık dökük olan aletlerin yenilenmesini, parklara güvenlik duvarı yapılmasını daha bakımlı hale gelmesini istiyor.

Ataşehir'deki parklar yenileniyor!

Ataşehir'e yeni park kazandırma çalışmalarını son sürat sürdüren Ataşehir Belediyesi, bir yandan da mevcut parkları yenilemeye devam ediyor.

Edirne'ye yeni gençlik parkları geliyor!

Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından geliştirilen “Edirne Gençlik Parkları Projesi” ile Edirne'ye yeni gençlik parkları kazandırılacak.

Edirne'deki parklar yenileniyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yıldırım Hacısarraf ve Yeniimaret Mahalleleri’ne yapımı devam eden yeni çocuk parklarında incelemelerde bulundu.

yeni tekne parklar nereye yapılacak Haberi

yeni tekne parklar nereye yapılacak

İSPARK, İstanbul Boğazı'na yoğun talep nedeniyle hem yeni tekne parklar kazandıracak, hem de raf park sistemini hayata geçirecek.


İstanbul Boğazı'nda Tarabya ve İstinye koylarına tekne parklar yapan İSPARK, gelen yoğun talebi karşılamakta zorlanınca yeni çözüm arayışlarına girdi. Yoğun talep üzerine harekete geçen İSPARK 50 milyon liralık yatırımla Bebek'te 250, Beykoz'da 310, Kuruçeşme'de 85, Paşabahçe'de ise 165 olmak üzere toplam 810 tekne kapasiteli 'tekne park' yapımı için son aşamaya geldi. İSPARK ayrıca yer talebinin artması üzerine de orta ve küçük boy tekneler için raf park sistemini Boğaz'da ilk kez hayata geçirecek. 


UCUZ VE GÜVENLİ 

Ekonomik ve güvenli raf park sistemi ilk olarak Kuruçeşme'de 150 tekne kapasiteli olarak uygulanacak. Raf parkta, tekneler su yüzeyinde kalmadıkları için yıllık bakım masrafları da azalacak. İSPARK Genel Müdürü...