07 / 05 / 2024

yeni türkiye şehir vizyonu

yeni türkiye şehir vizyonu

Esenler Belediyesi ile İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği’nin (AY-BİR) ortaklaşa düzenlediği konferanslar serisinde Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlatacak.

Morgan Stanley'den yeni Türkiye'ye not!

Morgan Stanley ekonomistleri, Türkiye ziyareti sonrasında paylaşılan bir notta, politika yolu görünürlüğü sorunları nedeniyle seçim sonrasında makro dengesizliklerin azalma ihtimalinin `sınırlı' olduğunun altını çizdi.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

EBRD yeni Türkiye stratejisini açıkladı!

EBRD, beş yıl boyunca Türkiye'deki yatırımlarına ve politikalarına yön verecek olan yeni stratejisini açıkladı. Banka yatırım yapmanın yanı sıra, ülke ekonomisini güçlendirecek politikalara da destek verecek.

Tahir Akyürek Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) yeni başkanı oldu.

ERA Gayrimenkul Türkiye 3 yeni şube açtı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, açtığı 3 yeni şubesiyle istikrarlı büyümesine devam ediyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul ve Kocaeli’deki ofisleriyle birlikte Türkiye’de ki büyüme hamlesine devam ediyor.

Türkiye’de her yıl 650 bin yeni konuta ihtiyaç var!

Türkiye’de her yıl 650 bin yeni konuta ihtiyaç duyulurken 1 milyon adetlik stok fazlası var. Bu durumun nedeni ise arz ve talebin kesişmemesi olarak gösteriliyor.

Ferdi Erdoğan, Türkiye İMSAD'ın yeni Başkanı oldu!

Türkiye İMSAD'ın 35. olağan seçimli genel kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan oldu.

Yeni Türkiye için yeni hastaneler yapılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Mersin'de Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti. Mersin Şehir Hastanesi'ni inceleyen Akdağ, ''Yeni Türkiye'nin yeni hastanelerini yapıyoruz'' dedi.

ERA Türkiye 2017 yılında 30 yeni ofis hedefliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 hedefini 30 yeni ofis olarak belirledi. Sektörünün en genç firması olarak 4 yıldır faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul’ün Türkiye’deki ofis tutundurma oranı ise yüzde 74 olarak açıklandı.

Hilton Türkiye'de 25 yeni otel açacak!

Hilton Türkiye, Rusya ve Doğu Avrupa Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Collini, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kendileri için kilit öneme sahip, değerli bir pazar olduğunu söyledi. Collini, "Gelecek dönemde açılışını yapmayı planladığımız 25 yeni otelimiz var." dedi

Türkiye'de 2023'e kadar 3 şehir akıllanacak!

Kamu Teknoloji Platformu’nun başlattığı “akıllı şehirlere dönüşüm hareketi” ile 2023’e kadar Türkiye’den en az 3 akıllı şehir çıkması hedefleniyor. Akıllı duraklar ve akıllı çöp toplama gibi onlarca yeni uygulama hayatımıza girecek.

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

yeni türkiye şehir vizyonu Haberi

yeni türkiye şehir vizyonu

Şehrin gelecek vizyonunun masaya yatırılacağı "Yeni Türkiye Konferansları" Esenler Belediyesi ile İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği (AY-BİR) tarafından Esenler'de düzenlenecek.  Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin vereceği 'Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu' konulu konferans, Esenler Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Konferans, 28 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'da başlayacak. Konferansta Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu,  İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği Başkanı (AY-BİR) Prof. Dr. Yusuf Balcı da birer konuşma yapacak. Konferansa, Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Şehir Düşünce Merkezi Bilim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Ebru Erdönmez, Yrd. Doç. Dr. Aynur Can, Mimar Prof. Dr. Tülin Görgülü başta olmak üzere çeşitli üniversitelerden öğretim üyeleri, mimarlık ve mühendislik fakültelerinden...