28 / 04 / 2024

Morgan Stanley'den yeni Türkiye'ye not!

Morgan Stanley'den yeni Türkiye'ye not!

Morgan Stanley ekonomistleri, Türkiye ziyareti sonrasında paylaşılan bir notta, politika yolu görünürlüğü sorunları nedeniyle seçim sonrasında makro dengesizliklerin azalma ihtimalinin `sınırlı' olduğunun altını çizdi.



Morgan Stanley ekonomistleri,  Ankara  ve İstanbul ziyaretlerinin ardından Türkiye ekonomisine ilişkin yayınladıkları raporda çeşitli risklere dikkat çekti.

Ekonomistler, politika yolunun görünürlüğüyle ilgili sorunlar nedeniyle seçim sonrası makro dengesizlikleri azaltma fırsatlarının sınırlı kaldığını söylüyor. İşte diğer ayrıntılar...

Morgan Stanley den yeni Türkiye ye not!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön