06 / 05 / 2024

Yeni Yol İnşaat Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi

Yeni Yol İnşaat Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi

Yeni Yol İnşaat Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Hamou, Ahmad Churbaji tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mayıs'ta kuruldu.

Kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutları 9 maddede tüm detaylarıyla!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, Kentsel dönüşüme ilişkin yeni kanun değişikliğini değerlendirerek, kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutlarını anlattı...

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

Pera Yol İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Yol İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevil Akbulut tarafından kuruldu.

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 5.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Cengiz tarafından kuruldu.

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İnci tarafından kuruldu.

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Özlemler Yol İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlemler Yol İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Öngül tarafından kuruldu.

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile İslam Aktarli tarafından kuruldu.

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

İslam Memiş, altının yeni yol haritasını ve beklediği zirveyi açıkladı

Gram altın 1060 lira seviyelerini görerek yükselişne devam ederken piyasalarda yaşanan yükselişin kalıcı olup olmadığı da merak konusu oldu. Ekonomist İslam Memiş gram altının yeni yol haritasını açıkladı ve yıl sonunda gram altının 1400 rakamını göreceğini belirtti.

Yeni Yol İnşaat Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yeni Yol İnşaat Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi

Yeni Yol İnşaat Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Hamou, Ahmad Churbaji tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu. 


Yeni Yol İnşaat Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...