06 / 05 / 2024

Yeni Zelanda okul inşaatı

Yeni Zelanda okul inşaatı

Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçisi Jonathan Andrew Curr, Şanlıurfa'da sığınmacı çocuklar için okul inşaatına başlayacaklarını belirtti. Curr, okul için anlaşmanın son aşamaya taşındığını söyledi.

Yeni Zelanda'da konut piyasası canlanacak!

Yeni Zelanda'da Ekim ayında konut fiyatlarında değişiklik yaşanmazken konut piyasanın, seçimlerin geride kalmasıyla birlite genel olarak daha hareketli olduğu kaydedildi.

Garanti BBVA'dan yeni kampanya: Okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verilecek! İşte detaylar...

Garanti BBVA yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verileceği belirtildi. İşte detaylar...

Yüzde 60 zammın ardından İstanbul'da okul servis ücretlerine yeni zam geliyor!

İBB UKOME toplantısında okul servis ücretlerine yüzde 60'a yakın zam yapılarak 792 lira olan ücret 1200 liraya yükselmişti. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Günhan Sinar, ocaktan önce yeni zammın yolda olduğunu söyledi. 

Netflix, ABD'de şifre paylaşımına yönelik baskı başlattı

Netflix kullanıcıları, yayın devinden bir kez daha rahatsız olmaya başladı. Netflix'in ücretsiz hesap paylaşımını ortadan kaldırmak için tasarlanan ücretli paylaşım planı, bu yılın başlarında Kanada, Yeni Zelanda, Portekiz ve İspanya olmak üzere dört ülkede daha uygulandı.

Yapay zeka gelecekte seçimlere damgasını vuracak!

ABD, Yeni Zelanda ve Japonya gibi ülkelerde seçim çalışmalarında artık yapay zeka uygulamalarından yararlanılıyor. Özellikle seçim güvenliğinin sağlanmasında önemli rol oynayan bu uygulamaların gelecekte ülkemizde de yavaş yavaş yer bulması bekleniyor.

Kastamonu Bozkurt'ta 166 yapı yıkılacak!

Geçtiğimiz yaz sel felaketi yaşayan Kastamonu Bozkurt'ta çalışmalar devam ediyor. Kent genelinde 166 yapı yıkılacak sonrasında ise yeni konutlar, okul, hastane ve öğrenci yurdu inşa edilecek.

Türkiye'de ev fiyatları neden yükseliyor?

Dünyada ev fiyatlarının en fazla yükseldiği ilk üç ülke belli oldu buna göre; Türkiye'de 29,2, Yeni Zelanda'da yüzde 25,5 ve ABD'de yüzde 18,6 artış kaydedildi. Peki konut fiyatları neden artıyor?

Milyarderler arazi avında!

Sustainability dergisinde yayımlanan bir araştırmada, başta Yeni Zelanda olmak üzere, İzlanda, Birleşik Krallık, Tazmanya ve İrlanda küresel toplumsal çöküşten kurtulmak için sığınılacak en iyi yerler arasında bulunuyor.

TOKİ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

TOKİ'den Erzurum'a yeni okul müjdesi!

Yeni eğitim yatırımları için start veren TOKİ, Erzurum Palandöken'de 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi 8 Temmuz'da!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek.

Yeni Zelanda okul inşaatı Haberi

Yeni Zelanda okul inşaatı

Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçisi Jonathan Andrew Curr, Çanakkale Kara Savaşlarının 102. yıl dönümünde, Gelibolu'da o dönem yaşananları "Yeni Zelandalı ya da Türk olsun savaş alanındaki askerler cesaret, fedakarlık, görev bilinci ve saygı içindeydiler. Bu değerler, bugün milletlerimiz arasındaki dostluğu ortaya çıkaran ve büyüten karşılıklı saygıyı doğurdu." sözleriyle değerlendirdi. İki ülkenin Suriye'deki iç savaşı ve sığınmacı krizini ele alırken de iş birliği içinde olduğuna dikkati çeken Curr, şöyle devam etti: "Şanlıurfa'da sığınmacı çocukların gideceği bir okulun inşaatına başlamak için bir anlaşmayı son aşamasına taşıdık. Bu da çok olumlu bir gelişme. Ayrıca Türkiye ile DEAŞ'la mücadele için kurulan uluslararası koalisyon ortaklarıyız. Suriye ve Irak'taki son durumu da birlikte değerlendiriyoruz. Orada, Irak ordusunun güçlendirilmesi için eğitim desteği veren askerlerimiz var. Öte yandan...