29 / 04 / 2024

Yeni Zelandada inşa edilen evler

Yeni Zelandada inşa edilen evler

"Ağaç evi"nde Uzay Yolu Teknolojisi.. Güneş enerjili, 360 derece manzaralı, Wi-Fi ve soğuk içecek sunuyor. Jono Williams adındaki mühendisin Yeni Zelanda'da inşa ettiği ev geleceğin dünyasına bir pencere açıyor.

Konut krizinin ortasındaki Kanada'nın 2030'a kadar yılda 315 bin yeni konut inşa etmesi gerekiyor!

Konut krizi ile boğuşan Kanada'da yabancı alıcıların emlak piyasasına katılma yasağını iki yıl daha uzatıldı. Ülkenin krizden çıkabilmesi için 2030 yılına kadar yılda 315 bin yeni konut inşa etmesi gerekli...

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

TOKİ bu ilde tam 301 yeni konut inşa edecek! İhale tarihi açıklandı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Yozgat 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Bu ilde yaşayanlara Temmuz 2023 müjdesi geldi! TOKİ 86 konutluk yeni proje inşa edecek!

Bu ilde yaşayanlara Temmuz 2023 müjdesi geldi! TOKİ 86 konutluk yeni proje inşa edecek... Hemen bu detaylara bakın...

TOKİ Kayseri 2023 projesinde son dakika! O ilçeye tam 194 yeni konut inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri 2023 projesinde son dakika... O ilçeye tam 194 yeni konut inşa edilecek...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı! Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı. Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek. 

TOKİ, depremlerden etkilenen 10 ilde 1 yıl içinde yeni konut inşa edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremlerden etkilenen 10 il için TOKİ eliyle 1 yıl içerisinde yeni konutlar inşa edilecek" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Ardahan'da 341 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirliler tarafından merakla beklenen sosyal konut hamlesini geçtiğimiz ay açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan'da da 384 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ İstanbul'un o ilçesinde tam tamına 440 yeni konut inşa edecek! Sakın kaçırmayın! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen İstanbul Esenler projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Bitlislilere müjde! O ilçeye 92 yeni konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Bitlis projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Bitlis projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Sinoplulara son dakika müjdesi! O ilçede tam 177 yeni ve ucuz konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ bu projeler kapsamında Sinop Durağan'da da yeni konutlar inşa edecek.

Yeni Zelandada inşa edilen evler Haberi

Yeni Zelandada inşa edilen evler

The Skysphere (Gök Küresi) isminin verildiği ev bir merpenle ulaşılan dairesel tek bir odadan ibaret. 



Ev, şık tasarımı ve güzel manzarasının yanı sıra kullanılan enerjiyi de güneş panellerinden sağlıyor. Geleceğin ağaç evinde yüksek hızlı internet kullanıyor ve ruh halinize göre aydınlatma yapabiliyorsunuz. 




Geleceği şimdiden yaşamaya başlayacağınız evde bir akıllı telefon uygulaması ile kontrol edilebilen kablosuz ses sistemi, soğuk içecek makinası ve parmak izi girişi de mevcut.