14 / 05 / 2024

Yeniçağa TOKİ konutlarında son durum

Yeniçağa TOKİ konutlarında son durum

TOKİ konutları, Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan ve encümen üyelerinin girişimleri ile yapılıyor. Kızıltan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Gerçekleştireceğimiz TOKİ projesinin ilk kazmasını yakında vuracağız inşallah" dedi

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

TOKİ'den 50 bin konut kampanyası hakkında yeni açıklama: Vatandaş mağdur edilmeyecek!

TOKİ, Kayabaşı’nda inşa edilecek proje için ilave konut alanları belirlenmesi sırasında yaşanan gecikmelerden kaynaklı maliyet artışlarını konut fiyatlarına yansıtmayacaklarını açıkladı.

Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız! İşte piyasaları sarsan yeni açıklama!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarını heyecanlandırdı. Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız. İşte piyasaları sarsan yeni açıklama…

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bölgede yeni otogar inşaatının başlayacağı tarihi açıkladı. 70 milyon liralık maaliyete sahip olacak projenin inşaatına Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

Burdur TOKİ Konutları'nda 31 aile ev sahibi oldu!

Burdur’un Bucak ilçesinde kura çekimleri sonrası boş kalan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutlarında 31 aile ev sahibi oldu.

Norm İstanbul Konutları'nda satışlar başladı!

MSY Yapı'nın yeni projesi Norm İstanbul Konutları'nda satışlar başladı. Norm İstanbul Konutları projesinde fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda teslimler Aralık 2018'de!

Ceylan İnşaat tarafından Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de inşa edilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Projede teslimler Aralık 2018'de.

Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyat listesi 786 bin 900 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Konutları'nda 0,45 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

TOKİ Trabzon Yomra Konutları'nda aidat isyanı!

Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesindeki TOKİ konutlarında Emlak Yönetim’in aidatlara yapılan yüzde 40'lık vatandaşları isyan ettirdi.

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

Piyalepaşa İstanbul Konutları ev fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Konutları ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Piyalepaşa İstanbul Konutları'nda 24 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor. Nevşehir Gülşehir Konut Projesi kapsamındaki 300 adet konutun teslim işlemleri, 24 Ekim – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yeniçağa TOKİ konutlarında son durum Haberi

Yeniçağa TOKİ konutlarında son durum


Yeniçağa uzun yıllar hayal olarak görülen ve yaptırılmayan TOKİ konutları, Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan ve encümen üyelerinin girişimleri ile yapılıyor. Kızıltan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Gerçekleştireceğimiz TOKİ projesinin ilk kazmasını yakında vuracağız inşallah. TOKİ'nin yapılacağı arazide hafriyat çalışmaları için yol düzenlemesi başladı. Yakında bu alanda yapım ihalesini alan şirket şantiyesini kuracak, ilçemize hayırlı olsun" dedi. 


Milli...